Пускат билетите за Бойз Ту Мен на 6 април


Пускат билетите за Бойз Ту Мен на 6 април

8730

Билетите за концерта на Бойз Ту Мен (Boyz II Men) ще бъдат пуснати в продажба на 6 април, съобщиха от "Симфоникс Ентъртеймънт" и "Ен Джи Партнърс", организиращи събитието.

Те са откриваеми в цялата мрежата на "Eventim" на цени от 40 лв., 50 лв. и 70 лв. Има и ВИП куверти по 100 лв., които могат да се закупят и от офиса на "Ен Джи Партнърс" в столицата (бул. "Патриарх Евтимий" 45, тел: +359 2 954 42 84, +359 896 44 46 08, Е: office@ngpartners-bg.com) след 8 април.  Тези пропуски са с ограничен брой.

Както "MySound.bg" вече съобщи, вокалната формация се събира за прощалното си турне, което ще премине и през столичния Зимен дворец на 5 май. София е първата спирка от европейската обиколка на легендарния квартет. Музикантите пристигат на 4 май, но все още не е ясно в колко часа точно кацат в България.

Групата се събира във Филаделфия, щата Пенсилвания, САЩ, през 1988 и с годините се нарежда сред най-ярките звезди на соула и ар-ен-би-то. Oснователи са Nathan Morris и Michael McCary, към тях по-късно се присъединяват и Wanya Morris и Shawn Stockman. Michael McCary, басовият глас на бандата, се разделя с групата през 2003 поради здравословни причини. Но за финалното турне формацията се събира заедно за последен път.  

Хитовете „End Of The Road", "I'll Make Love To You", и "One Sweet Day" (с участието на Марая Кери) са рекордьори за най-дълго задържали се парчета под N 1 в историята на "Billboard "Hot 100". А успехът на "On Bended Knee" нарежда групата до имена като Елвис Пресли (Elvis Presley) и Битълc (Beatles), обявява сп. " "Billboard".

Концертът ще бъде двучасов мегаспектакъл.

Преди да се появят американските звезди обаче ар-ен-би градусът ще бъде повишен от известни родни изпълнители - Мария Илиева, Графа, Белослава, Любо, Орлин Павлов, Галя, Поли Генова, Рут Колева, Живко Петров, Георги Янев, Еко, Митко Семов и други, а някои от тях ще бъдат пазени в тайна до деня на събитието.

Предвижда се и евентуалното участие на Веси Бонева, Жени Джамбазова и Вяра Панталеева.

За да потвърдят, че музиката на Бойз Ту Мен е провокатор и катализатор на вулкан от любов, в края на шоуто ще го демонстрират със съвместно изпълнение на българските артисти.

Това е прецедент за международни звезди от този ранг, уточняват организаторите.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички