Пускат специален семеен билет за Рики Е Повери


Пускат специален семеен билет за Рики Е Повери

4864

От утре почитателите на Рики Е Повери (Ricchi E Poveri) ще бъдат зарадвани със специална промоция за концерта на италианските изпълнители на 12 май в зала 1 на НДК.

В продажба тръгва ограничен брой „семейни билети“ на цена 70 лв., които дават право на две места от редовна ценова категория 60 лв. и безплатен вход за едно дете до 120 см.  

От промоцията могат да се възползват както съпрузи с малко дете, така и всеки двама души, които желаят заедно да се насладят на шоуто на хитовото трио.

Семейните билети могат да бъдат закупени от мрежата на "Eventim" и на касата на НДК до изчерпване на количествата.

И докато у нас феновете на Рики Е Повери с нетърпение броят дните до концерта, Анджела Брамбати, Анджело Сотджу и Франко Гати тази седмица ще вземат участие в най-популярните италиански телевизионни програми на "Rai Uno", след като се завърнаха в родната си Генуа от дълго турне в Русия и балтийските републики.

В петък те ще гостуват в популярното предаване „I Raccomandatti“ („Препоръчаните“), познато и в България от ефира на "TV2".

На 11 май, веднага след като кацнат на летище София, почитателите на прочутите италианци ще могат да ги видят и в най-гледаното в момента риалити шоу у нас „Music Idol 3“.

На следващия ден, 12 май, Рики Е Повери ще изнесат очаквания с години от многобройните им български фенове самостоятелен концерт в зала 1 на НДК, след което ще се отправят на турне в Канада и Израел.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички