Първият лейбъл за реге у нас вдига парти довечера


Първият лейбъл за реге у нас вдига парти довечера

5091

Първият български лейбъл за реге музика - Roots Rocket ,ще предложи няколко премиерни събития с голямо парти и концерт.

Официалната презентация на сайта http://rootsrocket.org/ е в Студио 5 от 20 ч. довечера.

Музикантите от Руут Соулджа (Root Souljah) ще представят и новия едноименен проект на лейбъла – Roots Rocket Band в състав: Flambo (бас), Yasha (клавир), Dizza (перкусии), Zafayah, Jahmmi Youth и Sen I от Root Souljah, в комбинация с добре познатият Наско Попов на барабаните и взривоопасната брас секция на младата фънк-сензация South Wick. Саундът на формацията е микс от руутс реге, хип-хоп и фънк.

Roots Rocket Reggae ще зарадва публиката и с концерт на новото попълнение на лейбъла - българската реге свежест – група Мерудия!

Артистите на Roots Rocket ще бъдат подгряти от качествена музикална селекция на DJ Brmbaras от Zionlionz Soundsystem, който ще се погрижи всички присъстващи да получат обещаната свръхдоза позитивни вибрации. Бонус на партито ще бъде подарък за всеки присъстващ – OCB (Rasta Unlimited).

Roots Rocket е първият български реге лейбъл, стартирал с EP "Root Souljah" на едноименната група в началото на 2007. От 2011 с разширяването на лейбъла, вече под името Roots Rocket, компанията продължава с нов заряд изпълнението на мисията си – развитие на родната реге сцена; представяне на световни реге изпълнители в България; подкрепа на млади артисти и продуциране на всички други проекти, които заслужават вниманието на публиката според екипажа на Roots Rocket.

В контекста на обединяващите позитивни вибрации на реге културата, артистите от Roots Rocket открито заявяват, че не се влияят от расови, географски, религиозни и други изкуствено насаждани различия, а избират посланието на любовта за единство и разбирателство между всички жители на планетата, и тъй като ракетата вече е в орбита, посланието започва да се разпространява в цялата вселена. Peace, love, unity, respect, прокламираха от екипа на компанията.

Програма:

20.00 - начало
20.30 - 22.00 - Мерудия
22.00 - 23.00 - DJ Brmbaras
23.00 - 00.30 - Root Souljah представя Roots Rocket Band (live)
0.30 - 4.20 - DJ Brmbaras & Roots Rocket Sound

Вход: 7 лв.
 
Студио 5 е в НДК, вх. А-3.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички