Радио FM + с три номинации за радио Оскари


Радио FM + с три номинации за радио Оскари

4893

Музикалното радио "FM +" е номинирано в три категории на годишните радионагради "EMMI", които се раздават традиционно в края на месец март в САЩ, съобщиха от медията.

Радио-Оскарите, както са известни зад Океана, се връчват в 16 категории на американски и европейски радиостанции. Българската медия е номинирана в категориите "Best Community Service", "Technical Person Оf The Year" и "Creative Person Of The Year".

Кампанията „15 добри неща” ще се бори за признанието на журито, след като първо успя да спечели сърцата на слушателите.

„От първия ден на шестнадесетата си годишнина организирахме национално допитване до нашите слушатели - с какво и как да помогнем за разкрасяването на града, в който живеят и слушат радио "FM +". В продължение на една година събирахме предложенията, а самите слушатели решаваха с гласа си кои от тях да реализираме. Сега, когато се обръщаме назад и виждаме резултатите, сме горди, че успяхме да мобилизираме не само екипите на нашето радио в цялата страна, не само нашите слушатели, а най-важното – доброто, скрито у всеки един човек”, обясни Надежда Радева, програмен директор на медията.

“Добрата музика прави хората по-добри”, бе слоугънът на кампанията и доказахме, че не сме сбъркали”, допълва тя.

Мениджърският екип също е отличен за професионализма си – номинирани за персонални награди са: главният инженер Ивайло Божилов ("Technical Person Оf The Year") и Радослав Неделчев – мениджър промоции и PR ("Creative Person Of The Year").

Радио "FM +" вече е носител на радио-Оскар – през 2006 медията печели наградата с кампанията си „Убий скоростта, спаси дете”.

Освен тези номинации, радиото е номинирано и наградата - "International Broadcasting Excellence Award" на "NAB". Международните радионагради ще се раздават през април на офисиална церемония в Лас Вегас, САЩ.

Междувременно, екипът на медията обяви, че започа да търси най-добрата българска жена.

За втора поредна година радиото призовава слушателите си сами да номинират и да изберат достойната дама.

До края на този месец в ефир и Интернет на адрес www.fmplus.net, всички мъже, които се гордеят с жените си, трябва да изпратят тяхна снимка.

“Миналата година кампанията бе изключително успешна – над 170 обичани дами бяха включени в надпреварата. Сега очакваме резултатите да са по-високи”, обяви Радослав Неделчев.

“Всеки може да види номинираните жени на сайта ни – www.fmplus.net, както и мотивите на техните съпрузи, приятели, братя или бащи”, допълни той.
 
Надежда Радева, програмен директор и водещ на следобедното шоу ”Шоколад”, която ще интервюира кандидатите и техните половинки в ефир, споделя:

”Щастлива съм, че за пореден път българката ще покаже, че е не само красива, но и силна и отговорна жена. Всички кандидатки освен красота, трябва да притежават чар и  интелект. Не по-важно е да са и добре реализирани в живота. Ние винаги имаме място в ефира си за такива хора”.

Водещата е и председател на журито. Миналата година тя, заедно с главния редактор на сп. ”PlayboyХристо Кьосев и шефката на агенция “Ексграунд” - Вера Тинкова, определиха финалната десетка, а слушателите с гласуване коронясаха като победителка осемнадесетгодишната Диана Берберова от Пловдив.

В началото на април една от дамите ще получи титлата “Жена N 1 на България”, а нейният лик ще бъде показан в най-тиражните списания на пазара у нас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички