Радио Витоша ще търси 5 печеливши


Радио Витоша ще търси 5 печеливши

5003

Започва нова игра по "Новото радио Витоша". Ето и подробносите за нея от организаторите й:

"5 е числото на отличниците по "Новото Радио Витоша" този сезон. За да си сред тях, от 19 януари се изисква единствено внимание към музикалната програма, както и познаване на песните, звучащи в ефир.

5 пъти седмично по 5 пъти на ден водещите ще анонсират специално хитовете в ефира, а задачата на слушателите е, ако не ги познават, да ги запомнят. Разбира се, помощни средства от типа на лист и химикалка или директен аудио-запис също са позволени.

Целта оправдава средствата! А целта е изброяването на 5-те изминали песни в ефира на "Новото Радио Витоша" след изричната поканата на водещите. Нужен е и малко късмет, защото само 5-тият слушател, набрал ефирния телефон, ще има възможност да докаже на всички останали колко паметлив е с изброяването на търсените песни.

Ако няма бели петна в паметта, ще стане потенциален притежател на чисто нов модерен лаптоп, който ще бъде разигран сред  всички отличници.

Краят на кампанията „5 Печеливши“ съвпада с края на най-краткия месец в календара – февруари. Точно тогава ще стане известно името на щастливеца, сдобил се с нов преносим компютър от "Новото Радио Витоша".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички