Раф – новото оръжие на OverGame


Раф – новото оръжие на OverGame

3951

Рафаела е новото попълнение в редиците на една от успешните клубни банди у нас - OverGame.

Тя е красива, нежна и фина. Косите ѝ са огнени, също като нейния глас. Всъщност именно той – гласът ѝ, бе на път да стане "Гласът на България" с огромната помощ на рок титана Кирил Маричков.

Рафаела КосеваРаф е на фронта на формацията от няколко седмици, заемайки мястото на Вероника Лалева. Момчетата се разделиха с нея и обявиха сериозен конкурс за титулярното място зад микрофона.

"Който търси - намира", казва Стефан - единият от китаристите на бандатa. И този път изглежда е прав.

Резултатът е красноречив – за минимално време в репетиционната бандата и Раф вече са натворили няколко нови авторски парчета. "Лятото ще се отдадем на сработване, работа по новите парчета и подобряване на старите. Ще имаме време да свирим повече. Никаква почивка, ентусизирани сме повече от всякога да се върнем скоро на клубната сцена, където ни е мястото", заканва се китаристът на OverGame Иван Стоянов.

Рафаела Косева пропява на сцена на тригодишна възраст, а малко по-късно посещава уроци по пиано. Още в училище пее и свири в училищни групи, дори се занимава с писане на театрална музика заедно с баща си. През 2011 участва в първия сезон на "Гласът на България" и се класира за концертите на живо в отбора на Кирил Маричков. В момента следва Музикална педагогика в Софийския университет.

Попада на обявата на OverGame случайно, но не ѝ е трябвало дълго време, за да се качи на борда.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички