Райт Сед Фред с нови парчета в Ялта утре


Райт Сед Фред с нови парчета в Ялта утре

5107

Райт Сед Фред (Right Said Fred) ще представят и парчета от последния си албум - "I'm A Celebrity", в България.

Както "MySound.bg" съобщи, хитовото дуо гостува на традиционното парти "Discotheque" в столичния клуб "Ялта". Поредното му издание е утре вечер.

И ако чарттопърът "I’m Too Sexy" иронизира модната индустрия, то в типичния им интелигентен и духовит денс-поп едноименното парче от последния диск на братя Феърбрас пародира "звездата култура".   

И двете песни ще прозвучат на купона. Ричард и Фред обещават да покажат новото звучене на хитовете от 90-е.

Райт Сед Фред е първата английска група след Битълс (The Beatles), която достига първо място в САЩ с дебютен сингъл - "I’m Too Sexy", през 1991. Макар че това изпълнение продължава да е визитната им картичка, англичаните имат още хитове, наредени сред най-добрите поп парчета на 90-е.

Там е и вторият им сингъл - "Don’t Talk Just Kiss", също заел челни места в класациите. Такава е съдбата и на "Deeply Dippy". Успехът на синглите е увенчан с платинения им дебютен албум - "Up" (1992), който остава в "UK Top 40" повече от година.

Професионалното развитие на братята преминава през Германия.  Те подписват с "BMG Berlin", които издават златния им албум "Fredhead" (2001). След него на пазара излиза и сингълът ‘"Stand Up For The Champions", който се превръща в едно от най-често използваните парчета на много спортни събития по света.

Любопитен факт е, че песента достига №1 в Япония.
 
Билетите за партито на Райт Сед Фред се продават в мрежите на "Еventim" и "Ticketstream", както и на "Белия бар" в "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички