Rammstein vs. The World


Rammstein vs. The World

4553

Първото warm-up парти за предстоящия концерт на Рамщайн (Rammstein) - хедлайнър на фестивала Sofia Rocks 2013, ще се състои от 21.00 ч. на 23 май.

В тон с "лошите момчета" на немския метъл и чаровно нецензурните им превъплъщения, партито обещава много предизвикателни изненади в столичния бар Rock It.

"Главни герои" на вечерта ще са хитовете на култовата банда. Както MySound.bg нееднократно информира, тя ще удари за втори път у нас на Националния стадион  "Васил Левски" на 26 юни.

Партито, озаглавено Rammstein VS. The World, обещава сексапилни сцени и изкусителни тела с хореография на пилон. Освен танцьорките от Sonya Pole Studio, подарък за феновете ще бъдат два билета за двама щастливци, избрани чрез томбола. Всичко това ще е на фона на подбрани хитове на Рамщайн, както на безмилостен музикален сблъсък на индъстриъл величията. Парчетата на Рамщайн срещу тези на Laibach, Die Krupps, Throbbing Gristle, Nine Inch Nails, Ministry, Marilyn Manson и много други, ще звучат на събитието, анонсират организаторите. Музиката ще бъде поднесена от Краси Москов и професора на тема Rammstein - DJ Tony (RockAtive, Sugar DJs). На 18 юни ще има второ подобно парти отново в този клуб.

Събитието ще подкепи Sofia Rocks 2013, в чийто афиш ще се представят още Bullet For My Valentine, немската траш метъл машина Hämatom, норвежката прогресив/ блек метъл групировка Enslaved и американската ню метъл/алтърнатив банда, номинирана за "Грами" (Grammy), Spineshank!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички