Разбиващата Сара Мейн миксира по Алфа радио


Разбиващата Сара Мейн миксира по Алфа радио

4968

Австралийката Сара Мейн (Sarah Main) ще се вихри по радио "Алфа" в рамките на два часа - между 17 и 19 часа, всяка неделя, съобщиха от медията.  

Сара е резидент и диджей на популярния клуб Pacha в Ибиса от 9 години. Тя  е делила един пулт с кажи-речи всички големи диджеи на света, включително с Давид Гета (David Guetta), Ерик Морило (Erick Morillo) и шведските "хаус мафиоти" - Аксуел, Анджело и Ингросо (Axwell, Angello и Ingrosso). С последните трима – и преди да станат Swedish House Mafia. Появява се и в култовата лента It’s All Gone Pete Tong.

Сара не може без Pioneer-оборудването си и без Ибиса, както споделя пред британският таблоид Sun, а сред най-важните неща в живота за нея са да бъдеш мил с майка си и да проверяваш винаги и другата страна на плочата.

Oт началото на сезон 2010 на веселия остров, заедно с Димитри Вегас, Лайк Майк и Джон Волтер (Dimitri Vegas, Like Mike и John Voltair), Сара продуцира и води седмично радиошоу – The Pacha Main Room, което влиза в плейлистата на "Алфа радио" от тази неделя.

Мейн ще представя музикална селекция и гост микс от основната зала на клуб Pacha.

Още - на:

www.alpharadio.bg

www.facebook.com/AlphaRadioBg

www.twitter.com/AlphaRadioBg

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички