Разчастват на две Бритни Спиърс в Ню Орлийнс


Разчастват на две Бритни Спиърс в Ню Орлийнс

5113

Бритни Спиърс (Britney Spears) ще бъде разрязана на две утре.

Тогава започва турнето на вокалистката, презентиращо новия й албум “Circus” (2008). Първото шоу е в Ню Орлийнс, припомня „Пийпъл”.

Спектакълът е основан на серия магически номера, за които помага маститият илюзионист Ед Алонзо. Именно негова била идеята Бит Бит да е разцепена на две като кулминация на шоуто.

„Въпреки че се намира в особено лабилна психическа ситуация, тя предпочита сама да скача в огъня, участвайки в триковете. Едната й част остава на сцената, под прожекторите, другата – в нейния край, след като е разрязана”, доверява известният фокусник.

Изпълнителката била в топформа обаче като физика и се справяла с лекота по време на различните фокуси, по думите на Еди.

Не такава е ситуацията що се отнася до душевното състояние на Бритни. Ако се вярва на сп. „Хийт”, вече трети месец тя настойчиво се оглежда да бройне нещо мъжко. Спиърс била обсебена от идеята да се загаджи още преди началото на концертната обиколка.

„Имам нужда и от секс, и от любов в този важен за мен момент”, вайкала се гърлата пред своите дружки.

"Circus" качи Бритни на  върха в класацията на сп. "Billboard" за пети път.  Дискът, който излезе на 2 декември - навръх 27-я рождения ден на певицата, се разпродаде - само за три дни, в 330 000 екземпляра.

Проектът, от който е и пробивният сингъл „Womanizer", ще бъде представен с 26 концерта в САЩ тази година.

Има обявени и няколко дати за Лондон през лятото.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички