Разведоха за минути Ейми Уайнхаус и Блейк


Разведоха за минути Ейми Уайнхаус и Блейк

5434

Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) и мъжът й Блейк Филдър-Сивил бяха развени след двегодишен брак.

Процедурата в лондонски съд продължила едва няколко минути. Певицата и Блейк не са присъствали на нея. Бившите вече съпрузи били разделени протоколно заедно с още няколко други подобни двойки, информираха световните агенции.

Както "MySound.bg" извести, Блейк Филдър-Сивил бе инициатор по развода, подавайки документите в началото на годината. В интерес на истината бракът между двамата така и си остана неконсумиран, след като съпругът на вокалистката бе вкаран в затвора.

Причината за развода е изневяра на Ейми, животът с която е "бил нетърпим", според Блейк. Тя не оспори, но и не скри, че си иска съпруга обратно. Въпреки че и той й тури рога неведнъж.

Нейният баща - Мич, а и останалите приближени до изпълнителката са единодушни, че именно Блейк съсипал живота и кариерата на Уайнхаус, подтиквайки я към дрогата и алкохола, припомнят агенциите.

Двамата минаха под венчило след по-малко от 2-годишна връзка на тайна церемония в Маями 2007.

Междувременно стана ясно, че Ейми е напуснала остров Санта Лучия на Карибите, където бе от миналата година уж да лекува страстта си съм наркотиците и концентратите, а и да записва материал за своя нов албум, но всъщност се вихреше по купони, къркаше непрестанно и бройкаше де що мъж мърда по плажа.

От началото на седмицата си е в Лондон, натирена от властите на острова, след като хотелите и баровете там вдигнаха ръце от нейните безкрайни изцепки, от една страна, отбелязва "Контактмюзик". От друга пък се намесиха издателите й, привиквайки я обратно да изпълни договорните си ангажименти, свързани със сроковете по направата на следващия проект. 

Предишната продукция на скандалната брюнетка - "Back Тo Black" (2006), отнесе пет статуетки "Грами" ("Grammy").   

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички