Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal
Броени дни до концерта на Kalandra и Lili Refrain в София

Ричи Хоутин форсира Solar Summer Festival 2010


Ричи Хоутин форсира Solar Summer Festival 2010

1549

С парти на техно магната Ричи Хоутин (Richie Hawtin) стартира поредицата мегапартита "Solar Summer Festival" 2010 в курортен комплекс "Слънчев бряг"

Сетът на гранда е на 31 юли, събота.

В годината, когато Пластикмен (Plastikman) се завърна на световната сцена, Ричи Хоутин (на снимката) пък се завръща в България - на мястото, което той сам определя като страхотно - "Cacao Beach". Известен на целия свят като основател на един от най-добрите лейбъли за електронна музика - "Minus", и като един от най-актуалните диджеи през последните 20 години, той успя да вмъкне в претрупания си график нашата страна.

Със своята изява гостът ще зарадва хилядите си български фенове, които чакат неговото завръщане близо три години. Вечерта обещава да е много специална и да постави грандиозното начало на поредицата от летни музикални събития на "Solar", чиято селекция тази година е повече от разбиваща.

Както "MySound.bg" вече информира, многобройните фенове на електронната музика ще бъдат изкушени от мегапартита всеки уикенд от 31 юли до 20 август. Сред гостите са някои от най-големите имена от световната клубна сцена.

На 6 август в "Cacao Beach" щафетата ще поеме легендарният Фетбой Слим (Fatboy Slim), който пристига за първи път у нас специално за "J&B Summer Party". На следващия ден (7 август) зад пулта в "Bedroom Beach" ще застане любимецът на българската публика - Санди Ривера (Sandy Rivera), който с всяко свое гостуване у нас затвърждава имиджа си на абсолютна парти икона.

На 13 август "Cacao Beach" ще бъде разтърсен от диджей № 1 за последните три години – големия Армин ван Бюрен (Armin Van Buuren). Няма друг диджей, който може да се сравни успехите си с милионите фенове на холандската мегазвезда. Гостуването на Армин от сега дава заявка да се нареди сред най-важните музикални събития в България за 2010.

На следващия ден - 14 август, парти вълната ще залее "Bedroom Beach", където на ход е тандемът Марк Найт и Мартин тен Велден (Mark Knight & Martijn Ten Velden), подлудил българската публика с 6-часов танцувален сет миналата година.

Големият финал на фестивала е запазен за нюйоркската хаус легенда Виктор Калдероне (Victor Calderone). Десертът на събитието ще бъде сервиран в "Cacao Beach" на 20 август.
 
Билети за партитата от "Solar Summer Festival" 2010 могат да бъдат закупени от eventim.bg, ticketstream.bg, ticketpro.bg и "Белия бар" в столичния клуб "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички