Римски масаж с мед и мляко за Джейми Дейвис в Банско


Римски масаж с мед и мляко за Джейми Дейвис в Банско

5586

Легендарният певец, който притежава шоколадов баритон и е любимец на Клинт Истууд - Джейми Дейвис (Jamie Davis), закриващ джаз фестивала в Банско на 13 август, ще релаксира с уникален римски масаж с мед и мляко в СПА-центъра на хотел "Лъки Банско", където ще отседне за няколко дни.

Той ще бъде настанен в луксозен ВИП-апартамент, а негови съседи ще бъдат родните изпълнители Васил Петров и Камелия Тодорова.

Мениджърите на "Лъки" подготвят специална изненада за звездите – менюто включва специалитети от интернационалната кухня, които отличават ресторанта на хотела от другите заведения в курорта. Гостите ще опитат филе от елен, свинско с манатарки, печено свинско филе с карамелизирана коричка и демиглас сос, както и апептитен стек от сьомга със сос от едрозърнеста горчица.

Джейми Дейвис ще се радва на вниманието на главния готвач на ресторанта, който специално разработи салата „Лъки Банско” за звездата.

Засега ВИП-гостите на фестивала не са изявили никакви капризи, но ще могат да се насладят на всички екстри, които предлага мястото. Сред тях е уникалният СПА-център, който предлага екзотични терапии като ексфолиация с морска кал и морски водорасли, хамам масаж с морски водорасли и запазаната марка на "Лъки" – расул терапия с лечебна кал. Звездите ще изпробват  и луксозната терапия за лице на Мария Галанд, със златен прашец и хайвер, която има стягащ и подмладяващ ефект.

За меломаните - гости на фестивала, също има изненади – промоционални пакетни цени за нощувки, както и намаления на екзотичните СПА-услуги в хотела, който предлага уникалната програма за трайно редуциране на теглото без глад "Лъки Фит".

Завърналият се от острова на Сървайвър - Митьо Крика, ще се подложи на възстановяващи терапии именно в СПА-центъра на този хотел.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички