Рок с Интегра, Кръстопът и Васко Кръпката


Рок с Интегра, Кръстопът и Васко Кръпката

5504

Днес, 19 май, точно в 22 часа ще стартира новият брой на телевизионното предаване за рок, блус, джаз и поп по телевизия "Скат" - "Карай да върви, това е блус".

Гости в студиото ще бъдат музикантите от младата самоковска група Интегра.

(http://www.myspace.com/grupaintegra)

Интегра държи рок фронта благодарение на Иван Васев, който освен екстра групар, се изявява и като добър дипломат. Той успява да укроти творческите страсти на групата от 1999, когато част от състава й се подвизава под друго име. След известно разместване на конфигурацията, през 2002 се ражда Интегра, която (по думите на Васев) се крепи най-вече на любовта им към музиката и поддръжката на феновете.

Освен че има ръководна грижа за формацията, Васев е и на бас китарата. Вокал е Мишо Костов, Валери Хаджилазов и Ивайло Механджийски са китаристи, а Йордата (Йордан Гьошев) е на барабаните.

Групата залага на добри авторски песни: "Вдигни очи", "Последно сбогом", "Леден свят", "Лудост", "Цветен сън", както и на добре подбраните и аранжирани кавъри, които също предизвикват възторг у публиката.

Група Интегра ще свири в шоуто "Карай да върви, това е блус" по покана на Васко Кръпката и фестивала "Кръстопът" на Музикант.Орг. Те откриха пилотно издание на фестивала и тази вечер ще ни разкажат както за настоящите и бъдещите проекти на Интегра, така и за впечатленията си от сцената, звука и цялостната организация на "Кръстопът:Фестивал на Музикант.Орг".

Очаквайте информация за второто издание на фестивала на адрес http://bgmusic.eu/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички