Рози, кафе и ванилови свещи за Мейси Грей у нас


Рози, кафе и ванилови свещи за Мейси Грей у нас

4996

Остават броени дни до концерта на Мейси Грей (Macy Grаy) в София.

За своя първи престой в България звездата е поискала от организаторите да й осигурят три гримьорни зад сцената – една за самата нея, една за дамите от бандата й и, съответно, една за мъжката част.

В гримьорната на самата Мейси ще трябва да има красиво аранжирани цветя, за предпочитане са розите. Още малки свещи с аромат на ванилия, както и ленени покривки на масите. За съвършената златна атмосфера ще гарантира и ароматът на любимата кафена напитка -  "Nescafe® Gold". В покоите на изпълнителката ще има също и стереоуредба, задължително с гнезда за касетки, както и CD и радио.

Във всички гримьорни ще има много свежи плодове и напитки за тонус, както и разтворими витамини. В менюто за вечеря на вокалистката ще има още зелена салата с пиле, както и плато със свежи зеленчуци (морковчета, броколи и карфиол).

Както вече известихме, шоуто на Мейси Грей e на 9 септември (следващата сряда) от 20.00 часа в зала 1 на НДК. Там тя ще представи колекция с най-доброто от своето творчество, включително хит сингъла „I Try”, донесъл й "Грами", както и хитовите парчета от последния й студиен албум "BIG", издаден през 2007.

Част от него е и дуетът с Фърги - "Glad You’re Here", която известната марка кафе използва в своята рекламна кампания. След това дивата ще се изяви и като диджей в столичния клуб "Ялта", където ще пуска любимите си парчета. Артистичният псевдоним на Мейси зад пулта е Nemesis Jackson.

Билети и за двете събития се продават в "Билетен център", НДК, и мрежата на "EVENTIM", включително онлайн на eventim.bg, както и във веригите магазини "Пикадили", "Германос", "Техномаркет".

Носителката на "Грами" идва за първи път у нас по покана на "Nescafe® Gold".
 
Oрганизатор на събитието е "Болкан Ентъртейнмънт Къмпъни" със съдействието на "William Morris Endeavour".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички