Rumba Aficionado с испански гости на Flamenco Fiesta в Студио 5


Rumba Aficionado с испански гости на Flamenco Fiesta в Студио 5

4252

Испанците Хосе Маркес (Josè Màrquez) (китара)и перкусионистът Сани са специалните гости на родната формация Румба Афисионадо (Rumba Aficionado), която събира привържениците на горещите ритми в клуб Студио 5.

Събитието Flamenco Fiesta ще се състои от 22.00 ч. утре, 6 ноември.

За радост на почитателите на истинската испанска музика и въпреки падането на концерта на Джипси Кингс, емоциите не стихват, а фиестата тепърва започва.

Както MySound.bg вече писа, Румба Афисионадо е проект на Христо Коликов, Цветан Андреев и Симеон Леонидов. През 2005 Христо завършва музикалния университет "Моцартеум" в Залцбург, Австрия, със специалност китара. Основател и съосновател е на популярните в Западна Европа групи Mama Rumba, Los Coronas и NuAges. Основен член е на световноизвестната група Рико Санчез & Дъ Джипсийз. Цветан и Симеон са студенти по класическа китара в Националната музикална академия и са носители на множество награди от престижни конкурси. През 2009 тримата китаристи основават Румба Афисионадо, а в началото на тази година към проекта се присъединява и Бъни (перкусии), който също така е и участник в няколко други проекта (Ехо, Оратница).

Очаква ни вечер на много музика от Испания, Мексико, Куба, Латинска Америка. Донесете си средиземноморското настроение, ветрилата и слънце в усмивките, а за останалото ще се погрижат музикантите, приканиха от управата на клуба.

Още - на:

За повече информация: http://www.facebook.com/rumbaaficionado?sk=wall

Още едно събитие интригува в афиша на Студио 5 утре.

Това е първото от серията неделни матинета, което обещава да предложи забавление за всички възрасти – а именно Джаз за деца с Венци Благоев! Идеята на изявата е присъстващите не само да бъдат публика, а децата да се включат в свиренето.

Освен Венци, ще се изявят още Виктор Бенев – маримба, Димитър Карамфилов – контрабас и Иван Цонков – барабани.

Начало на приключението 11 часа.

Билети - 6 лв. за възрастни, за деца – вход свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички