Румънеца и Енчев: Кавали ще свирят и в новия ни албум


Румънеца и Енчев: Кавали ще свирят и в новия ни албум

1463

Румънеца и Енчев работят върху следващия си албум, научи "MySound.bg" от Георги Енчев.

Това е първият им проект с нов материал след хитовия диск "Етно".

"Въодушевени от засиления интерес към нас след цялата история с парчето "Кавали", летим, направо летим върху крилете на музата и музиката. "Кавали" ще свирят и новия ни диск", каза с присъщото си чувство за хумор рапърът, обяснявайки, че обмислят вариант за ремикс на изпълнението.

Кадрите към песента оглавиха челните места по гледаемост на VBOX 7 през февруари.

След като продуцентите от "Селект Мюзик Медиа" направиха официалното им представяне именно в популярния сайт за видеообмен, сюжетът навъртя рекордните 173 516 гледания само за 24 часа. Както вече съобщихме, неговата сурова версия бе в откраднатия лаптоп на дуото, и изтече в Интернет.

Отсега е ясно, че в албума ще влязат парчетата "Моята жена" 2 и вариантът на "Don't Cha Know" - съвместен запис с Турбо Би (Turbo B) от СНАП! (SNAP!) и холандcката певица Мис Романга. Денс хитът разби чартовете в Украйна, а видеото към него се изкачи до 8-о  място в "TOP 20" на музикалната телевизия "М1" миналия месец.

"Очакваме да излезе голям заек и от това, дето го мътят Планет Меджик Лайв (Planet Magic Live)", не скри очакванията си музикантът относно двете парчета, които актуалният проект готви за тях с Румънеца.

"Засилили сме се да пуснем официално албума до края на лятото, само дано не се спънем", довери с усмивка Енчев и призна, че ще заложат на силно провокативни - и като музика, и като текстове песни. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички