Румънеца и Енчев представят руския рапър Влади Шаган


Румънеца и Енчев представят руския рапър Влади Шаган

4320

Известно е, че Румънеца и Енчев работят по различни международни музикални проекти. Такива бяха "Miss You" с Кулио, Хадауей и Гоуст, "Пак на море" с Турбо Би (екс- Снап!).

"Da Club" e поредният съвместен запис на хитовото дуо с участието на чужда звезда. В проекта се вихри руският хип-хопър Влади Шаган. Презентацията на парчето е в столичния клуб 365 от 19.30 ч. на 11 юни.

Оригиналът на български се появи в края на март и стана първият у нас видеоклип на Харлем шейк, включващ всъщност няколко шейка на различни места. Докато обаче течеше монтажът на клипа, гръмна скандалът с уволнения пловдивски учител Христо Данев, а нашите музиканти застанаха плътно зад него и му посветиха видеото.

Влади Шаган е сред актуалните звезди на руската сцена. Артистични му изяви обединяват различни музикални жарнове - ар-ен-би, джаз-фънк, рап, дъбстеп, електро хаус, диско. От денс до лирично-патриотични песни. И всичко това – с живи вокални изпълнения, речитатив, професионален танц и тюркоазени елементи.

Шаган е музикант, поет, продуцент, бивш солист на известния в България балет Тодес. Той е единственият рап изпълнител в Русия, съчетаващ по неповторим начин в своето шоу речитатив и танци, обясняват запознати.

Певецът е и многократен победител в различни фестивали в областта на хип-хоп културата.

Сътрудничи си с популярни изпълнители в Русия: Птаха (Центр), ST, Тати, Рома Жиган и много други.

Хитовете му "Sexy Ladies Sexy Boys", "Отцы и матери", "Jazz Funk Breaks" и "Быть на высоте" са в топ радио- и ТВ-ротациите в Русия, Украйна, Прибалтика и страните на ОНД (Общност на независимите държави).

Видеоверсията на "Da Club" ще бъде заснета в столичен клуб.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички