Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Сексапилната Рейчъл Стар ще се развихри в клуб Червило


Сексапилната Рейчъл Стар ще се развихри в клуб Червило

5771

Най-доброто парти в София, подгряващо романтичната атмосфера на празника  Свети Валентин, ще се състои в "Червило" довечера, твърдят от управата на клуба.

Уникална игра с целувки ще се разиграва там в нощта на партито Maксимум Bacardi Kiss. В духа на съвременните нрави, на дамите ще бъде предоставена възможността да поканят своите любими господа на вечеря по случай Деня на влюбените. Три ще са щастливките, участвали в играта на целувки, които ще имат шанса да заведат кавалерите си на изискана вечеря на свещи в шикозния ресторант Gloria Mar в центъра на столицата.

Официалните покани за Свети Валентин ще се озоват в ръцете на онези три момичета, които първо - се появят в "Червило" довечера, второ – запечатат устните си в целувка върху специален талон, който ще участва в томбола за определяне на трите печеливши, и трето -  се окажат наистина победителки в тази вълнуваща игра.

Магьосницата, която ще бръкне в стъкленицата с нацелуваните талончета  и ще определи кои три дами ще отведат своите половинки на романтична вечеря, е звездата от Ориндж Каунти, Калифорния, Рейчъл Стар (Rachael Starr). Тя ще е специален гост на събитието. Чаровната брюнетка ще прелети разстоянието от Западния бряг на САЩ до София не само да изтегли имената на победителките в забавната игра, а да направи страхотно шоу.

Рейчъл е певица със завладяващ глас, но в същото време е и диджей. Още по-интересното е, че тя съчетава умението си да миксира музика с това да пее и прави двете неща едновременно. Американката има и свои авторски тракове, атрактивна е визуално - секси, та секси, и всичко това - взето заедно, превръща партитата с нейно участие в събития, които не бива да бъдат пропускани.

Посочихме две напълно основателни причини, с които доказваме, че Максимум Bacardi Kiss ще е най-добрата изява в София около празника на Свети Валентин, не крият организаторите. Първата е – играта на целувки, втората – екзотичната певица и диджейка от Калифорния - Рейчъл Стар.

Има и трета - че партито ще бъде посетено със сигурност от звездите на България, убеждават от управата на заведението.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички