September FUN'k Festival обяви първите си големи имена


September FUN'k Festival обяви първите си големи имена

1710

Дългоочакваният градски September FUN'k Festival обяви част от своята звездна селекция.

Както MySound.bg своевременно огласи, в продължение на три дни (29, 30 септември и 1 октомври) фестът ще разтърси София (The Purgatory/"Чистилището", улица "Индустриална" № 7), за да покаже силата на фестивалната култура и стойностната музика.

Великолепните Tri O Five, Прея, Phuture Shock, Миленита, Bobo & The Gang, Елена Сиракова, Trombobby x С-МО, Fingertone & Malik са сред артистите на уникалното събитие. Резидент на основната сцена е легендарният DJ Rawland.

September FUN'k Festival ще избухне на 4 сцени, в които музиката няма да спира нито за миг. Ивент пространството ще бъде обособено във FUNk zone - с концерти на живо; IVAN'S TERRIBLE DISCO zone - с класическо и фънки диско; Musicology zone с диджейски сетове с фънк и хип-хоп с куратор Мартен Роберто и Jazztronica zone – с денс електронна музика с фънк, дъб и бразилиан с куратор Mr. Moon.

В пилотното си издание за България September FUN'k Festival ще зарадва почитателите на качествените музикални изживявания с нон стоп фънк, диско, дъб, денс електро и още множество свързани стилове.

Фестивалът предлага абсолютното удобство билети да се купуват на място, а организаторите обещават още ексклузивни  екстри, които ще се обявяват поетапно в социалните мрежи на September FUN'k Festival.

Event- September FUN'k Festival | Facebook

FB- September FUN'k Festival | Facebook

Instagram - September FUN'k Festival (@septemberfunkfestival) • Снимки и видеоклипове в Instagram

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички