Шопинг на Бритни Спиърс се превръща в хаос, викат полиция


Шопинг на Бритни Спиърс се превръща в хаос, викат полиция

2483

Посещение на [B]Бритни Спиърс[/B] в магазин за дрехи на "[B]Лиза Клайн[/B]" в [B]Бевърли Хилс[/B] предизвика хаос, кратки безредици и нанесе известни материални щети.

Според многобройните очевидци банда озверели фотографи излязла напълно от контрол след като забелязала колата на [B]Бритни[/B] да спира пред магазина.

Докато бодигардът на певицата се опитвал да й проправи път от колата до входа на магазина, папараците я наобиколили от всички страни с крясъци да им позира за снимка.

Блъсканицата постепенно започнала да прераства в меле и охраната на магазина повикала полиция. Полицаите обаче пристигнали дълго след като всичко вече било утихнало и певицата била напуснала магазина.

Няма ранени при сблъсъка. Материалните щети се изчерпват с унищожено легло от цветя за 4000 долара, което се намирало пред магазина и със скъсана фланелка на бодигарда на [B]Бритни[/B].

По време на посещението си в магазина певицата не изглеждала притеснена от бъркотията навън и се държала "много мило" според очевидците.

При опита й да се върне обратно в колата ситуацията се повторила, но в много по-малки мащаби.

На видео на един от присъствщите се вижда как бодигардът й разбутва побеснялата тълпа с фотоапарати и крещи диво на папараците, а един от свидетелите пада на земята, пометен от хората наоколо.

"Ей, човече, днеска си изработих парите", казва на края на клипа шокираният бодигард на [B]Бритни[/B], след като певицата се оказва в колата си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички