Симона Пейчева и Крум са първите финалисти във VIP Dance


Симона Пейчева и Крум са първите финалисти във VIP Dance

4980

С откъс от новия спектакъл на Нешка Робева започна най-оспорваната вечер във "VIP Dance" снощи.

Робева сподели, че новото й представление е изцяло вдъхновено от "VIP Dance" и също е заредено с много енергия, надиграване между 6 отбора и жури, което оценява изпълненията им.

А с оценките снощи журито определи първия финалист в шоуто. Вдигайки 30 точки за изпълнението на контемпорарито на Симона и Крум, те определиха техния отбор за първия сигурен претендент за титлата „Любими танцьори на България”.

Максималният резултат просълзи и двамата, като гимнастичката призна, че е плакала само още веднъж, когато е спечелила световната титла. В края тя сподели, че е изключително горда и доволна от представянето им и е оправдала очакванията на съотборниците си след като влезе на мястото на Елица.

Симона припомни, че отборът на Крум и Елица беше първият, получил максимална оценка, а сега - в последното предаване, в което журито имаше право да оценява, отново имат 30 точки.

С контемпорари се представи и отборът на Райна и Фери. Стилното им изпълнение накара Нешка Робева да признае: „И двата отбора тази вечер заслужават първото място”, но вдигнатата петица от Орлин, заради грешка на мъжете в отбора, им коства максималната оценка.

Така в последните елиминации в петък отборите на Райна и Фери, Мария и Боби, Анелия и Ники и този на Тереза и Данчо ще се борят за класиране на финала. Кой от тях ще си тръгне, ще определят зрителите със своя вот.

Линиите за гласуване вече са отворени.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички