Слави Трифонов откри концерта за Мая Нешкова снощи


Слави Трифонов откри концерта за Мая Нешкова снощи

6563

Слави Трифонов откри концерта на Мая Нешкова в зала 1 на НДК миналата вечер.

Новият й албум “Обичам те” бе представен с холивудски спектакъл, а началото му постави мултимедия с избрани кадри от най-върховните постижения в кариерата на певицата. Концертните изпълнения бяха преплетени с документални фотоси от личния й живот, а в клипчето беше включено и изказване на Слави Трифонов като мениджър на предишния албум на Мая Нешкова - “Щастие с пари не се купува”.

Шоуменът не пестеше суперлативите си за звездата, а след тях самата тя се появи на сцената с целия си блясък. Изпълнителката раздаде топлина и обич с новите си песни, като сред тях се откроиха най-вече заглавната “Обичам те”, “Корабът с бели платна”, “Любов”, “Карнавал”, “Слънце и сянка”. Феерия от цветове и няколко танцови формации, сред които балетът на Националния музикален театър “Стефан Македонски" и София Денс, допълниха представянето на композиите на Кирил Икономов.

Мажоретките от Ботевград се включиха на новия хит на певицата “Имен ден”, но дадоха рамо и на дъщерите й Йоана и Весела при изпълнението на тяхното парче “Училище любимо”, с което поздравиха публиката за предстоящия празник на 24 май.

Ансамбъл Вихрен от Благоевград пък показа най-доброто от себе си в композициите с фолклорно звучене – новата “Македонска сватба” и вече утвърдените шлагери “Конче вихрогонче”, “Китка за обич” и “Пей, сърце”.

Един от пироните в спектакъла бе зрелищното представяне на друга нова песен – “Шехеразада”, за която певицата смени специален тоалет, а на сцената с нея имаше и цар Шахриар, и ориенталски танцьорки.

Кулминация в спектакъла бе баладата “Ден”, която Мая Нешкова представи в трио с оперните певци Зорница Дамянова и Марио Николов, а сред нея започна ударната доза хитове начело с “Честит рожден ден”. Към края на изявата дамата не пропусна да изпълни и песента “Опълченци в компанията на отбор гвардейци.

Пищността на сцената допълниха и пиротехническите ефекти на “Огнена хризантема”, а финалната сцена бе посипана с няколко килограма конфети, звезден дъжд и мини заря.

Минути след това Мая Нешкова раздаваше автографи и приемаше поздравления на стилен коктейл.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички