Soen на живо в София: eхо от прогресив метъл eмоция
Фънки триото Greesh ще открие за Fun Lovin’ Criminals
Ансамбъл Тракия отбелязва 50-годишния си юбилей с гала-спектакъл
Първо гостуване на Cytotixin в София. Минифестивала откриват Cannibe, Menstrual Cocktail и The Devil Says Arlekino
Силата се пробужда: "Halo", емоционална рецепта за себепознание на Jean Mar, в столичния клуб "Тънка червена линия"
Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България

След Стената - изявление на София Мюзик Ентърпрайсис


След Стената - изявление на София Мюзик Ентърпрайсис

3596

"София Мюзик Ентърпрайсис" поднася извиненията си на всички, закупили билети на стойност 90 лв. в сектор "Б" на Националния стадион "Васил Левски", чиито места за първото шоу на Роджър Уотърс у нас са били с ограничена видимост.

"Ние бяхме предвидили този проблем и с тази цел първите пет реда в сектора бяха блокирани за продажба" – заяви Иван Несторов, управител на промоутърската компания – "За съжаление платформата за прожекции на мултимедията, издигната от екипа на Роджър Уотърс, се оказа по-висока от заявената и този факт ограничи видимостта на зрителите, закупили билети и в редовете между 6-ти и 10-ти“.

Обърнахме се към фирма Ticketpro с молба да осигури допълнителни стюарди, за да дислоцират хората на други непродадени в сектор "Б" места, които бяха значително повече от тези с влошена видимост, се казва в официалното изявление на СМЕ , изпратено до медиите. За съжаление някои от зрителите не са пожелали да се преместят и не са могли да изгледат добре спектакъла. "София Мюзик Ентърпройсис" се извинява на всички тях за причиненото неудобство.

Друг проблем се оказа забавеният пропусквателен режим на ВИП-входа на стадиона. В последния момент стана ясно, че президентът на Република България Росен Плевнелиев има желание да посети концерта. От съображения за сигурност Националната служба за охрана (НСО) монтира детектор за метали на ВИП-входа, което забави достъпа до стадиона и изнерви много зрители. "София Мюзик Ентърпрайсис" уточнява, че този проблем е извън нейната компетентност. "Все пак по наше настояване от НСО реагираха сравнително бързо и отвориха втори вход за достъп, така че се надяваме никой да не е пропуснал началото на шоуто", казват организаторите на шоуто.

В крайна сметка датата 30 август ще остане завинаги в сърцата на българските музикални фенове. Концертът The Wall бе събитие, което развълнува и събра на едно място няколко поколения, израстнали и очаровани от вечната музика на Пинк Флойд.

Мегаспектакълът бе представен у нас с пълния му блясък, предизвика възторжени отзиви и безспорно ще се нареди сред най-грандиозните музикални събития в историята на България.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички