Спечели двойна покана за концерта на Шай Маестро


Спечели двойна покана за концерта на Шай Маестро

3588

"Спечели с MySound.bg" продължава - този път с предложение от страна на "Кантус Фирмус" и Класик FM радио, организиращи концерта на Шай Маестро (Shai Maestro) в Sofia Live Club на 29 май.

Цели три ДВОЙНИ покани очакват трима късметлии. Техните имена ще бъдат изтеглени в редакцията на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

През коя година е основано триото на Shai Maestro?

Очакваме до 19.00 ч. на 27 май, неделя.

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Shai Maestro

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Изявата на Шай Маестро - най-младият и популярен израелски джаз пианист, е в афиша на Европейския музикален фестивал и Sofia Jazz Peak. Виртуозна музика от истински авангарден изпълнител (а че не си чул името му досега, си е само твой личен пропуск, това е шанс да наваксаш поне три обиколки по трасето на меломанията). 

Европейският музикален фестивал и Sofia Jazz Peak, в чиито афиш е събитието, се организира от "Кантус Фирмус" и Класик FM радио със съдействието на Столичната община и Министерството на културата. По традиция патрон на фестивала е кметът на София.

Шай създава формацията след звукозаписна сесия в Бруклин. Другите двама членове – Зив Равиц и Хорхе Рьодер, също живеят в Ню Йорк, където се запознават с пианиста. Оттогава триото участва във фестивали, свири в клубове и концертни зали по целия свят. Публиката е очарована и зашеметена от музиката на младата банда.

"Връзката между нас беше толкова силна, че напълно естествено сформирахме група", споделя с усмивка Шай Маестро. "Ще усетите магията и на концерта в София", добавя той.

А ти все още можеш да спечелиш от MySound.bg и Loud Concerts ЛИЧНА СРЕЩА с Анайълейтър (Annihilator), които ще свирят на Loud Festival 2012 (Терминал 2 на столичното летище) на 3 юни.

Виж как ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички