Спечели покана за концерта на Хендсъм Фърс


Спечели покана за концерта на Хендсъм Фърс

5190

Както обещахме: любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Организаторите на авангардния фестивал "Аларма Пънк Джаз" и MySound.bg предоставят уникална възможност двама от вас да се сдобият с покани за концерта на Хендсъм Фърс (Handsome Furs) в Sofia Live Club от 21 часа на 9 декември.

Имената на щастливците ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията.

Единственото, което трябва да направите, за да пробвате късмета си, е да отговорите правилно на следния въпрос до 17.00 часа на 8 декември.

В коя друга световноизвестна инди уейв банда свири и пее Дан Бокнър (Dan Boeckner) от Хендсъм Фърс?

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Handsone Furs

Oставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете MySound.bg!

Успех на всички!

Хендсъм Фърс най-после идват в България след дълги години на слава по световните сцени.

Те ще се представят в Sofia Live Club - поредното "пространство с култов статус", като част от серията на радиофестивала "Аларма Пънк Джаз" - "Звуково изобразяване на града”.

Музикантите в една от най-провокативните инди уейв формации на десетилетието идеално пасват на естетиката на легендарния сиатълски лейбъл Sub Pop, с чието име през годините по различен начин са били свързвани групи като Нирвана (Nirvana), Соник Ют (Sonic Youth), Хоул (Hole), Фугази (Fugazi), Обитс (Obits), че дори и на Басеку Куяте ("малийския Джими Хендрикс", виртуозът на н’гони от групата на Али Фарка Туре).

Хендсъм Фърс е третият канадски проект, който идва на „Аларма” за последната година и половина (след Vialka и Олдсийд (Oldseed), е дело на Дан Бокнър (китари, вокали) и неговата спътница в живота и в музиката Алексей Пери (клавишни, дръм машини, електроники). Експлозивна смесица от пост пънк, театър, Б-филмов хорър (вижте клипа на парчето "I’m Confused", ако още не е цензуриран от Youtube), транс, мрачни вокали, луупове и страст, музиката на гостите ще нажежи зимата докрай – в най-лъскавия и най-добре озвучен клуб в столицата, който е също и… ъндърграунд по някакъв начин (защото е под земята).

Мястото не е случайно – то доста добре пасва на естетиката на групата, заповядайте и ще видите! Дан и Лекс в момента са на голямо източноевропейско турне (след голямата им хонгконгско-виетнамско-сингапурска обиколка през лятото), а цялата вечер на "Аларма Пънк Джаз" в тяхна чест в е структурирана като Indie Wave Horror Night.

Както MySound.bg извести, в събитието ще участват още Давид Проджект (Davvid Project) и Дъ Барбароунс (The Barbarones).

Концертът ще се предава и пряко по програма "Христо Ботев" на БНР.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички