Спечели покана за концерта на Пол Гилбърт!


Спечели покана за концерта на Пол Гилбърт!

5010

Както обещахме: любимата ви рубрика Спечели с MySound.bg няма да спира.

София Мюзик Ентърпрайсис и MySound.bg предоставят уникална възможност трима от вас да се сдобият с покани за шоуто на Пол Гилбърт (Paul Gilbert) в Sofia Live Club от 21.30 часа 5 декември.

Имената на щастливците ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията.

Единственото, което трябва да направите, за да пробвате късмета си, е да отговорите правилно на следния въпрос до 16.00 часа на 3 декември.

Кой по ред солов концерт на музиканта в България е настоящият?

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Paul Gilbert

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете MySound.bg!

Успех на всички!

Вихреният аксмен пристига като част от европейското турне по презентацията на последния си индивидуален албум -  “Fuzz Universe” (2010).

Когато през 1982 Пол за първи път се появява в списание Guitar Player на 15-годишна възраст, той държи в ръцете си собственоръчно направена китара Flying V, косата му е накъдрена, носи моряшка фланелка и провъзгласява, че стилът му е хеви метъл. На 18 вече се е преместил в Холивуд, спечелил е състезанието Gutiar Wars в Лос Анджелис, завършил е G.I.T. (The Guitar Institute Оf Technology) и е започнал работа като най-младия преподавател там.

Година по-късно Гилбърт сформира легендарната и до днес банда Racer X, с която записва първия си албум. Не след дълго музикантите се превръщат в кралете на клубната сцена в Лос Анджелис: свирят метъл мелодично, но безстрашно, и раждат инструментални класики като "Scarified" например.

Когато Пол е на 21, един от неговите идоли - басистът Били Шиън - кани младежа да го последва и заедно да направят нова група.

Mистър Биг (Mr.Big), разбира се.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички