Spirit Of Burgas изпълни клуб Mixtape 5


Spirit Of Burgas изпълни клуб Mixtape 5

5166

Столичният клуб Mixtape 5 се напълни от фенове на Spirit Of Burgas на голямо парти от първата вълна от подгряващото клубно национално турне на фестивала.

Сatch Your Spirit! Beck' Sperience The Spirit Of Burgas Warm Up-Tour предложи много разнообразна музика и изпълнения на живо снощи.

На този подгряващ фестивала музикален празник бяха раздадени повече безплатни билети  от което и да е друго подгряващо парти, както и много подаръци от генералния рекламодател на голямото събитие - Beck’s.

Първите гости бяха посрещнати с музика от предните издания на феста и с хитовете на тазгодишните хедлайнъри Моби (Moby), Скънк Ананси (Skunk Anansie) и Дефтоунс (Deftones). Прекрасни спомени от отминали августовски нощи на Централния плаж в Бургас, както и привкус на онова, което ни очаква на 12, 13 и 14 август тази година там, поднесе със сета си DJ Darkstep. Прочутият лейбъл Illmate, към който той принадлежи, бе представен подобаващо и от останалите си артисти WOSH MC, LOGO5, FARS, JAMEZ BONGG B2B BASHMENT, The Top Stoppers.
 
Атмосферата се разгорещи, когато пред публиката излязоха суператрактивните DOKLE & GREESH със своя експлозивен лайф, подкрепени от бийтбокcъра Скилър (Skiller) (на снимката), както и от ROKOKO. Феновете на дръм-ен-бейса и дъбстепа останаха особено доволни от сета на EXO – представител на друг популярен ъндърграунд лейбъл - HMSU, паралелно с това и създател на музикалната платформа Mirizma.

Около 2 ч. тази сутрин беше теглена томболата за безплатните 3-дневни билети за фестивала, след което в заведението се разля миролюбивата вълна на регето – от пионерите на реге сцената у нас ZionLionz Soundsystem.
 
И докато на сцената се сменяха артисти с различен музикален облик, на входа от едната страна непрестанно се виеше опашка от желаещи да влязат на партито, а паралелно с нея нетърпеливи момичета и момчета чакаха своя ред, за да застанат пред камерата на кастинга за TV Presenter на SPIRIT Оf Burgas. Кой ще бъде избраникът, ще стане ясно и след последните три партита от Сatch Your Spirit!

Те са в Стара Загора (21 април) в клуб Paralaks; в Бургас - в клуб Bizarre (22 април) и в клуб Vintage 33, Варна, на 23 април.

Билети за фестивала:

Специални 1000 промобилета:

3-дневен промо билет: 99 лв. (50 еurо)

Старт на продажбите на промобилетите: 21 март 2011.

Край на продажбата на промобилети: до изчерпване на количеството от 1000 билета.

Предварителна продажба:

1-дневен билет: 50 лева (25 euro)
3-дневен билет: 120 лева (60 euro)
3-дневен билет за къмпинга – 30 лева (15 euro)

По време на фестивала:

1-дневен билет: 60 лева (30 euro)
3-дневен билет: 140 levs (70 euro)

Пропуските са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички