No More Many More с ново видео и сингъл в "Тънка червена линия"
Официално подгряващо парти за концерта на Austere в София
Notte Medievale и KsAN със съвместен концерт. Древното зове в столичния клуб Live & Loud
Vrani Volosa специални гости на Ihsah, Radiogeist откриват за Mono Inc. в Пловдив
Керана и Космонавтите представят официално новия си албум "Октант"
Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"

Spirit Of Burgas в Tоп 10 на UK Festival Awards


Spirit Of Burgas в Tоп 10 на UK Festival Awards

5357

За втора поредна година българският фестивал Spirit Of Burgas успя да се нареди сред най-добрите фестивали в света в категорията Best Overseas Fetival на UK Festival Awards.

С едва второто си издание от 2009, музикалният форум намери място сред номинираните за британските фестивални награди. Тази година успехът е още по-голям, защото събитието се нарежда в Топ 10 Best Overseas Festivals, благодарение на многобройните гласове, дадени за него. Радващ е фактът, че един млад български фестивал е повод за създаване на общност от хора, които подкрепят една позитивна кауза. А каузата е в България да се случва голямо по мащаби събитие с международна културна стойност и отзвук, събитие, което обединява на едно място, по едно и също време хора от различни възрасти и с различни интереси.

Гласуването за определяне на финалистите сред 10-е номинирани във всяка една категория на UK Festival Awards продължава до 27 октомври на www.festivalawards.com.

Победителите ще бъдат обявени на 18 ноември на официална церемония в Лондон. Всеки, който даде своя вот, има шанс да спечели 2 ВИП-билета за всеки от фестивалите - победители в надпреварата.

Подкрепата с личния вот за Spirit of Burgas за UK Festival Awards е не просто подкрепа за най-мащабният музикален фестивал на страната ни, но и стъпка в изграждане на позитивния имидж на България.

Към апела за гласуване в подкрепа на събитието се присъединява и екипът на марката Beck’s. Тази година немската марка партнира на третото и най-успешно до момента издание на фестивала.
 
„Да бъдем партньори на събитие като Spirit of Burgas за нас беше изключително удоволствие и признание. Радваме се, че Beck’s беше част от атмосферата на най-силното до момента издание на фестивала”, коментира Василена Даскалова – бранд мениджър на Beck’s в "Каменица" АД. „Номинацията в категорията Best Overseas Festival на UK Festival Awards е логично признание за усилията на организаторите и целия екип, който направи възможно подобно мащабно събитие. Давайки своя глас за фестивала, музикалните фенове изразяват своята положителна оценка и към всички тях. А това определено мотивира организаторите на фестивала и неговите партьори за все по-вълнуващи музикални предизвикателства и през следващите години”, допълва Василена Даскалова.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички