Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

"Старият Криско" постави нови рекорди във варненския клуб Moonlight, обяви още един концерт там


"Старият Криско" постави нови рекорди във варненския клуб Moonlight, обяви още един концерт там

2298

Криско разби всички предишни рекорди със сензационното си изпълнение на живо пред 2 000 човека във варненския клуб Moonlight на 1 юли.

Известен с дългия си списък от хитове, популярният български поп/хип-хоп продуцент и изпълнител, за пореден път доказа защо е смятан за един от най-успешните артисти в родната музикална индустрия. 

Концертът "Старият Криско" имаше неповторим успех, като билетите се разпродадоха напълно само за две седмици след пускането им в продажба. Цели 10 дни преди събитието пропуските свършиха и организаторите издават, че се е наложило да отказват стотици запитвания както от редови фенове, така и от местните първенци. Очакването за това шоу беше осезаемо в седмиците преди първи юли не само от хилядите коментари и сторита в социалните мрежи, но и от ежедневните разговори на младите в града. Ден преди концерта вече цяла Варна беше завладяна от треската по предстоящото шоу.

Истерията около събитието достигна безпрецедентни нива, като цените на билетите скочиха до небето на черния пазар. Феновете бяха готови да платят над четири пъти повече от първоначалната цена, което е доказателство за огромната популярност на Криско и търсенето на това изключително събитие.

Вечерта на 1 юли сцената в Moonlight беше подготвена за незабравима нощ. Криско направи шоу, което надмина всички очаквания - неговото изпълнение на живо продължи над 90 минути, предоставяйки на публиката завладяващо пътешествие из обширната му дискография. Всяка любима песен беше изпълнена, придружена от зашеметяващо представяне на специални ефекти, които издигнаха концертното изживяване до нови висоти. Като изненада за публиката на сцената като таен гост се качи любимецът на варненци Боро Първи, който взриви феновете със своето появяване. Химията на сцената между Криско и Боро беше наелектризираща, оставяйки почитателите им жадуващи за още.

Освен с перфектно шоу, концертът се отличи и с добрата си организация, като преди, по време и след масовото събитие не беше допуснат нито един инцидент. Не само гостите на шоуто, но и колегите на Криско от артистичната гилдия коментират, че "Старият Криско" постави нов стандарт за музикално шоу на живо във Варна. С несравнимо ниво на талант, сценично присъствие и изключителна продукция, Криско затвърди позицията си на истинска икона на българската музикална сцена.

Поради огромния интерес и търсене, Криско вече обяви втора дата в Moonlight на 11 август и обещава много нови изненади за варненската публика. Тъй като 20% от капацитета вече е разпродаден, не пропускайте шанса си да станете свидетел на това несравнимо музикално изживяване - приканват организаторите - осигурете си билети сега за предстоящото шоу на 11 август на artkt.eu/stariatkrisko.

Криско е български поп/хип-хоп продуцент и артист, известен със своите оглавяващи класациите хитове и забележително сценично присъствие. С кариера, белязана от множество хитови записи, той изгради свой собствен, неподражаем стил и с това се превърна в име в българската музикална индустрия. Известен със своите динамични изпълнения, заразителна енергия и международни колаборации, Криско продължава да разширява границите на музиката и да завладява публиката, не само в България, но и на Балканите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички