Стивън Тайлър (Аеросмит) дръпна солово


Стивън Тайлър (Аеросмит) дръпна солово

4971

"(IT) Feels So Good" се нарича първият солов сингъл на Стивън Тайлър.

В него харизматичният фронтмен на Аеросмит (Aerosmith) си сътрудничи с Никол Шерцингер от Пусикет Долс (Pussycat Dolls).

Парчето ще се излъчи за първи път сутрешното шоу на Ryan Seacrest на 9 май, а видеопремирата ще се състои в American Idol на 12 май.
 
Освен това рокаджията ще издаде и автобиографичната си книга "Шумът в главата ми притеснява ли те?" (Does The Noise In My Head Bother You?) чрез издателство "Харпърс Колинс" на 3 май.

Вокалистът твърди, че е разказал цялата истина за себе си и за бандата, за всички звездни моменти и пропадания...

Стивън Тайлър дебютира в журито на Аmerican Idol заедно с Ранди Джаксън и Дженифър Лопес в началото на тази година. Той определено стана гвоздей на програмата в новия сезон на предаването и според медиите "внесе свежест и добро настроение в шоу, което беше започнало да омръзва". Риалитито отбеляза повишение на гледаемостта с над 20 милиона зрители. Стив предизвика истински фурор като жури в десетото му издание заради небрежното си, весело и доста шумно поведение, както и с пиперливите шеги по адрес на участниците.

Според говорителя на звездата, тойр не планира индивидуален диск, а "(It) Feels So Good" е единичен проект. След приключване на предаването (в края на май), той ще се присъедини към записите на новия албум на Аеросмит.

Останалите членове на бандата вече работят върху новите песни, а продукцията се очаква да излезе по-късно тази година.

Легендарната група обмисля и световно турне от есента на 2011.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички