Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Световната сензация Tekashi 6ix9ine и трап звездата NLE Choppa идват за първото издание на Menace To Society Festival
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София

Стивън Тайлър ще пее на две сцени на стадион Локомотив


Стивън Тайлър ще пее на две сцени на стадион Локомотив

3935

Уникално изживяване обещават на българската публика знаменитите рокаджии Aerosmith (Аеросмит).

Както MySound.bg нееднократно информира, култовата петорка идва за първи път у нас по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за мегашоу на столичния стадион "Локомотив" от 20.00 ч. на 17 май.

Стивън Тайлър и компания потеглят на европейско турне и София е втората спирка в него. Специално за тази обиколка те са подготвили изцяло ново шоу със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и десетки прожектори - притегателна сила за многобройните им български фенове.

Мегапродукцията започва да пристига у нас от 12 май – пет дни преди самото шоу. В сектор Г на стадион "Локомотив" ще бъде издигната грандиозната сцена с ширина над 35 метра, а нейният покрив ще е над 18 метра. Тя ще е със специална платформа точно отпред, т. нар. "език" с дължина над 20 метра, по който Стивън Тайлър ще достига до най-върлите си фенове най-отпред. Езикът ще завършва с една по-малка сцена. Шоуто ще бъде впечатляващо! В репертоара, с който бандата ще се представи пред родните меломани, са класиките "Love In An Elevator", "Dream On", "Livin' On The Edge", "Walk Тhis Way" и "Sweet Emotion". Разбира се, гостите ще свирят и песни от последния си студиен албум "Music From Another Dimension".

В бекстейдж зоната ще бъде изграден един миниград. Там ще са разположени помещения за хранене, професионално оборудвана кухня, гримьорните на музикантите и стаи за почивка. Всеки от петимата  разполага със собствена гримьорна с големина осем на шест метра. Стивън Тайлър и Джо Пери държат техните гримьорни да са изцяло в огледала. Двамата имат и претенции към осветлението и в тази връзка в гримьорните им ще бъдат монтирани специални лампиони.
       
"Нека феновете ни се приготвят за истински класически рок-ен-рол" – заяви Стивън Тайлър малко преди първата му изява у нас. – В крайна сметка ние просто правим това, което правим най-добре – свирим. Свирим с удоволствие и точно затова ни се получава. Едно от хубавите неща при нас е, че все още сме заедно, в оригиналния си състав. А и все още правим същата музика като качество и звучене, каквато и преди 20, 10 или 2 години. Когато сме на място, където още не сме свирили, имам чувството, че има още повече енергия и от наша страна, и от страна на публиката".

"Ако сте се кефили да слушате рок преди години или ако все още се кефите на рок като го пуснат по радиото, трябва непременно да дойдете на стадион "Локомотив", да усетите енергията!", прикани фронтменът.

Американците пристигат у нас след концерта си в Истанбул в ранните часове на 17 май.

Билетите за концерта на цени от 70 до 150 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички