Суинг в юнска нощ със Sentimental Swingers


Суинг в юнска нощ със Sentimental Swingers

5076

Рокли, перли, диаманти и лъскави обувки  в компанията на три очарователни дами и група заразителни музиканти - всичко това очаква посетителите на Sofia Live Club от 22.00 часа на 3 юни, петък.

Деси, Рони и Вера канят да споделите енергията от златните години на суинга и да се потопите в ритъма на музиката с виртуозния секстет на Михаил Йосифов, част от предстоящите до края на годината концерти Diamonds Аnd Pearls.

А поводът този път е премиерата на видеото към песента "Аз не правя така", написана специално за дамите (и текст и музика) от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов. Авторското изпълнение бе представено с особен успех преди година и е включено в първия албум на Sentimental Swingers "Cradle Оf Love".

По време на събитието Явор Кунчев от Lindy Hop Bulgaria ще даде възможност на публиката да се потопи в ритъма на суинга, а в 22.00 ч. музикантите ще поемат тази отговорна задача.

Клипът към "Аз не правя така" е заснет от режисьорката Катерина Тамбурковска в Sofia Live Club. Зад камерата е операторът Иван Кунчев. За магнетичното въздействие на танците се погрижиха момичетата и момчетата от Lindy Hop Bulgaria.  Атмосферата в двата снимачни дни и любопитни моменти от снимачния процес запечата известният моден фотограф Петър Тодорински в мейкинга.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички