Sunrize обявяват турнето си с Кен Хенсли в Sofia Live Club


Sunrize обявяват турнето си с Кен Хенсли в Sofia Live Club

4683

Сънрайз (Sunrize) и Ол Аксес Проджект (All Access Project) ще свирят в Sofia Live Club утре, 3 юни.

Музикантите ще изпълнят на живо голяма част от песните, включени в техния нов двоен албум "S.O.S.(Sound Of Sunrise)". Както MySound.bg вече писа, той ще бъде издаден в Европа тази година, като ще бъде бъде представен с турне в 23 европейски града.

В проекта са включени 12 авторски парчета и 11 кавърверсии на легендарни рок и блус песни, които Георги Мархолев (на снимката вляво) и Ко. ще изпълнят на живо за пръв път в пълния си състав. В репертоара е и "Summer In New York", написана за събитията от 11и септември 2001. Клип по парчето ще бъде заснет в Ню Йорк заедно с легендарните музиканти от групата на Принс (Prince) - Пуджи Бел, Патчес Стюърд, Кийт Андерсон, Боби Спаркс и Ронда Смит.
На концерта в Sofia Live Club официално ще бъде анонсирано турнето Rock On The Rocks със специален гост Кен Хенсли. Обиколката ще стартира на 23 юни, минавайки през места с природни забележителности и такива, създадени от човешка ръка. Изявите ще бъдат филмирани.

Примата на джаза - Камелия Тодорова, и J.P.3 ще изнесат концерт в същия клуб довечера. Музикантите ще изпълнят джаз композиции и мелодии, преплетени с любимия на певицата суинг. През годините, както Тодорова и Петров споделят, те създават много интересни проекти. Сега дойде моментът да ги представят пред публика. Изпълнителката на джаз стандарти и хитови поп песни като "Не ме гледай така момче" и "Стая на релси" беше на  сцената в Sofia Live Club по случай Свети Валентин и доказа на всички, че джазът не е отишъл никъде, а винаги е бил тук и сега.

Любимецът на малки и големи - Любо, отново ще забавлява публиката на една ръка разстояние в събота, 4 юни. Вокалистът ще се изяви с Калин Вельов и  Живко Петров. Познати композиции, както и нечувани мелодии ще звучат съботната вечер. Идеите, които музикантите са подготвили специално за публиката, далеч ще надминат и най-смелите й фантазии, убеждават организаторите. Самостоятелните проекти на Любо "Отново вярвам", "Забранена любов" и много други, ще бъдат изпълнени с нови оригинални аранжименти.

Ще бъде представено и съвместното парче на Любо и маестро Петров - "Life Is Beautiful".


Цената за вход и за трите концерта е 10 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички