Сюзън Бойл се разплака след шоу


Сюзън Бойл се разплака след шоу

5201

Сюзън Бойл (Susan Boyle) даде нова храна на слуховете, че не успява да се справи със застигналата я внезапно огромна слава след като избухна в сълзи след изпълнение в Ню Йорк.

Талантливата шотландка привлече хиляди почитатели на своето изпълнение в Рокфелър Плаца в Ню Йорк в понеделник, 23 ноември. Там тя представи дебютния си албум „I Dreamed A Dream”, който излезе същия ден.

Тревоги за емоционалното й състояние обаче се появиха след като тя бе заснета да плаче в близък ресторант веднага след концерта.

„Тя все още е много чувствителна и се опитва да се пребори със славата. А тук в Америка с нея се държат като със световна звезда. Да се надяваме, че за нейно добро тя ще успее да се справи през следващите дни и седмици, когато към нея ще бъде насочено огромно внимание”, каза източник пред британския вестник „Дейли Стар”.

Тревоги за здравето на 48-годишната Сюзън Бойл се появиха когато през май тя бе приета в лондонска болница с диагноза изтощение и безсъница дни след като се класира втора на финала на ТВ шоуто „Британия търси таланти”.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички