Британските дръм-ен-бейс звезди Kosheen на 25. Празнуват и с българските ценители в столичния клуб Joy Station
Легендарната сръбска пънк-рок банда Pekinska Patka с първи концерт у нас, българските Нови Цветя и НеЩо Цветно ще открият вечерта
Квартетът на знаменития джазмен Peter Erskine пристига за първи път в България
Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares

Светла Иванова работи по следващ албум


Светла Иванова работи по следващ албум

4948

Светла Иванова е готова с десет песни от новия си албум, който ще излезе наесен.

Певицата репетира за завръщането си на клубната сцена с група. Изпълнителката обещава нов летен хит от предстоящия й албум, който е в типичния за нея денс стил. За избора на нейната следваща песен можете да помогнете и вие, като гласувате в новия й сайт: www.svetlaivanova.com или в анкетата на официалната й страница във Фейсбук.

В студиото на вечерното шоу "На инат" по "Нова телевизия" Иванова показа на водещия Марк О’Селски упражнения по йога. Както MySound.bg е информирал нееднократно, вокалистката занимава с йога от дълги години. Анимационното магаре се оказа доста схватливо и успя да издържи на първата тренировка, заучавайки основни положения. "Йогата е най-добрата терапия против стреса в 21 век", заяви певицата и показа на Марк първото, с което се започва при тренировките, а именно с дишането през носа. Тя остана възхитена от уменията на водещия: "Твоят нос е само за йога!", каза Светла и накара триизмерното магаре да си събере очите в буквалния смисъл.
 
Иванова, която освен певица е и писателка, издаде пред Марк О’Селски заглавието на третата си книга, което пазеше в тайна досега. Творбата ще се казва "Вихра и водка" и е почти завършена. "Героинята ми Вихра вече започна да действа сама, без да ме пита. Аз само й помагам с клавишите на клавиатурата", разказа авторката и допълни, че никога нямало да се откаже от музиката и писането, защото била разбрала, че това са нещата, които обича и прави с лекота.
 
С последния си хит - "Любов и кафе", Светла Иванова влезе за пети път в класацията World Chart Express на MTV и в момента е на 9-о място. Песента по музика на Момчил Колев, аранжимент на Георги Станев и Иво Чалъков (Гравити Ко.) (Gravity Co) и текст на Ивайло Вълчев превзе първите места в малкото останали родни класации наскоро. Видеоклипът е дело на Васил Стефанов, а ремиксът на Борислав Бояджиев - DJ Борче (DJ Bor4e).

Въпреки това певицата се оказа песимистично настроена за състоянието на родната поп музика. "За съжаление само в поп-фолка нещата се развиват, както трябва, защото има една компания, която обединява изпълнителите и отговаря за тях. Именно това липсва на поп музикантите в България - ние все още сме като еднолични търговци и всеки от нас се опитва да се справи поединично. Няма авторитет, който да ни обедини", заяви Иванова. Водещият Марк О’Селски обаче не беше съгласен с това твърдение и даде за пример инициативата в подкрепа на българската музика в първите две седмици на май, когато предаването "На инат" успешно обедини любими български изпълнители в една кауза.

Марк категорично заяви, че нашите поп музиканти могат да бъдат обединени и той превръща кампанията в подкрепа на българската музика в своя лична, постоянна кауза.

Виж участието на Светла Иванова в "На инат" на:

http://play.novatv.bg/play/247253/?autostart=true

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички