Светльо Витков основно меню в Станция Нова


Светльо Витков основно меню в Станция Нова

6194

Светльо Витков е специален гост на "Станция Нова" по "Нова телевизия" утре.

Интервюто на Нана със знаковия музикант започва в 15.45.

Поп-фолк певицата Теодора е поканена в "Отчаяните съпруги". Рубриката започва в 12.20 ч. Кристина Димитрова ще представи новата си песен и своите незабравими кубински спомени. Студиото ще се превърне в пролетна градина заедно с модела Биляна Йотовска, която ще презентира едно истински изкусително дамско шоу, което няма да остави безразлични мъжките погледи. На живо ще станем свидетели на козметична процедура с екстракт от охлюви, който подмладява мигновенно.

Гост на Вихра и Мая ще бъде и Кристина Сунгарска, за която няма тайни в нумерологията и е предсказала най-значимите събития в живота на Сергей Станишев и Бойко Борисов. А най-сладкият разказвач на приказки у нас – Георги Тошев, ще запознае първо зрителите на "Нова телевизия" с една благотворителна кауза, зад която застава. Не са за пропускане и оригиналните предложения на Велислава Каймаканова за това как да украсим великденските си яйца и да изненадаме всички свои близки

Чрез "По пантофи" телевизионна камера ще влезе за първи път в дома на един от най-богатите българи, който има 40 коли, 2 яхти и три деца, на две от които разликата във възрастта е 30 години.

И тази неделя "Рулетка" ще се завърти с Витомир Саръиванов, а темата е "Ще се кандидатира ли за кмет на София Даниел Вълчев?"

В епизод 29 на "Съдебен спор" темата е "Кражба на ток". Истината и този път ще отсъди съдия Искра Онцова. Ищецът Владимир Витанов е завел иск срещу свои съседи за кражба на ток и постоянен тормоз. Ответници са живущите по списък във вход Г на блок 16 в квартал "Ботунец", които оспорват иска.

В "Най-добрата майка" с Ирина Сарачинова три поколения жени ще разкажат семейната си история, пълна с обрати.

Най-култовите ретро фолк хитове ще бъдат показани в класацията "Последно 10". Коментатори ще бъдат поп-фолкпевицата Пепа Секса и журналистът Антон Стефанов. Освен това зрителите ще могат да се насладят и на Бианка в ролята на Сашка Васева.

Ска-пънк групата Кю-чек (Q–Check) ще се погрижи за настроението в студиото с изпълнения на живо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички