Reverend Beat-Man със специален концерт за Деня на София
Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си "100 причини"
Orphaned Land отново в България след 11 години, удрят заедно със Science Of Disorder, Lone Survivor и Nest Of Plagues
Турнето "Световното кино в музиката" на Хилда Казасян и Плевенската филхармония продължава. Виж къде и кога
Без Monument Оf Misanthropy на концерта на Belphegor и Malevolent Creation този четвъртък
Британците The Singing Loins откриват есенния сезон на "Аларма Пънк Джаз"
Дни до юбилейния концерт на Андреа Бочели. Виж с кои изключителни гости излиза на стадион "Васил Левски"
14 нови песни се състезават в ХIV-ото издание на фестивала за поп и рок музика "София 2024"
Тежко се задава концертът на Ildaruni
Отново на училище с радио N-Joy. Поли Генова, Tino, Mona, Vall, Iskrata и други на концерта в Южния парк
Нашите Dimholt съпорт за шоуто на австралийците Austere и в Гърция
Остава с нова песен за рождения си ден, канят на двучасов концерт в "Маймунарника"

Световноизвестният рапър Dеnzel Curry ще реди за пръв път в България


Световноизвестният рапър Dеnzel Curry ще реди за пръв път в България

1667

Гответе се, защото това лято ще бъде диво, приканиха от HoneyComb Live Bulgaria, анонсирайки първия концерт на Denzel Curry в България.

Един от най-забележителните хип-хоп изпълнители, роден в щата Флорида, САЩ, пристига със своето невероятно шоу в столичния клуб "Маймунарника" на 14 юли.

Denzel Curry е сила, с която човек трябва да се съобразява. Миналата година той издаде убийствен албум, наречен "Melt My Eyez See Your Future", който ще бъде представен и в София.

Отбележете в календарите си датата и вземете билетите си отсега, преди да се изчерпят, препоръчват организаторите. Красивата сцена е разположена на открито, а ограниченият брой на пропуските означава, че това ще бъде интимно и незабравимо изживяване.

Американският рапър и певец Дензъл Рей Дон Къри е роден в Карол Сити, Флорида, на 16 февруари 1995 година. Започва да рапира, докато е в шести клас. Първият му микстейп се появява през 2011 г. Повлиян от ъндърграунд рапъра от Флорида Space Ghost Purrp, микстейпът по-късно беше представен в социалните медии на Purrp, като така беше привлечено вниманието на местната музикална сцена. В резултат на това Dеnzel Curry се присъедини към хип-хоп колектива на Purrp - Raider Klan, а го напуска през 2013 г. с издаването на своя дебютен студиен албум - "Nostalgic 64", докато е още в гимназията. Оттогава той издава още три EP-та: "32 Zel/Planet Shrooms" (2015), "13" (2017) и "Unlocked" (в колаборация с Kenny Beats) през 2020 г. и четири студийни албума: "Imperial" (2016), "Ta13oo" (2018), "Zuu" (2019) г. и "Melt My Eyez See Your Future" през 2022 г. "Ta13oo", "Zuu" и "Melt My Eyez" дебютираха съответно под № 28, 32 и 51 в класацията на Billboard 200, като "Melt My Eyez" се върна на № 17 след издаването на разширеното издание. Всички негови проекти са били винаги много добре приети от критиците.

Нашите Жлъч, Григовор, Гена и Имера се присъединяват към концерта. Посочени специално от Denzel, момчетата ще направят това събитие истински незабравимо, като покажат и българската страна на така наречения "concious hip-hop". Въпреки че на плаката пише "специални гости", за нас те винаги са специални и никога не са гости, подчертават организаторите.

Билетите за концерта на Dеnzel Curry в "Маймунарника" - ТУК

Концертът е 18+, а ако сте под 18 и искате да присъствате - ще ви е нужна нотариално заверена декларация, която се намира лесно онлайн, и придружител, който е вписан в нея и ще е с вас на концерта.

Полезни връзки:

Denzel Curry
Videos
Събитие
HoneyСomb Live Bulgaria - Facebook
HoneyСomb Live Bulgaria - Instagram

HoneyComb Live Bulgaria е част от голямото HoneyComb семейство и организира концерти на интересни съвременни и класически артисти в България.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички