Свършиха промоционалните билети за Сара Тавареш и Ана Моура!


Свършиха промоционалните билети за Сара Тавареш и Ана Моура!

5702

Промоционалните билети, пуснати едва преди месец, за концертите на Сара Тавареш (Sara Tavares) и Ана Моура (Ana Moura) свършиха, информираха организаторите от продуцентската агенция "БГ Саунд Стейдж".

Както "MySound.bg" обяви, мултиплатинената португалка Сара Тавареш ще пее в зала „България” на 26 юни, а на следващия ден там ще се изяви любимката на Мик Джагър - Ана Моура.

Шоутата са част от фестивала за уърлд музика “Meet The World”.  

Фиестата ще бъде открита от европейския крал на Балканската музика DJ Шантел и неговият оркестър Буковина Клуб (Bucovina Club Orkestar). Той ще дойде от клубовете на Франкфурт за гиг в зала „Универиада” на 7 юни.

Парчетата от албума му „Диско партизани” избухват като странна пародия с неподправен хумор и карат слушателите да танцуват от радост. Което ще се случи и на живо у нас, обещават организаторите.
 
Част от фестивала ще бъде на безплатна открита сцена в Борисовата градина в столицата на 13 и 14 юни.

Организаторите на фестивала обещават още много изненади с темите „Sounds From Barcelona” и „So Keres, Bulgaria?“, подробности за които ще бъдат обявени скоро.

Пилотното издание на фестивала “Meet The World” се състоя миналия октомври и представи Зуко 103, испанската група Калима и холандско-мозамбигската формация Неко Новела.

Билети могат да се купят онлайн на www.eventim.bg, както и магазини „Пикадили”, веригата „Германос” и на касата в зала „България”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички