Танци с роднини е следващата задача в Dancing Stars


Танци с роднини е следващата задача в Dancing Stars

5221

Последната задача в "Dancing Stars" за следващата неделя е звездите да танцуват бачата, меренге, мамбо и рок-ен-рол.

Условието при втория танц, който ще трябва да изпълнят, е партньор да им бъде техен роднина - майка, баща, брат, сестра, син, дъщеря, съпруг, съпруга и т.н. Хореограф на този танц обаче, при всички положения, е необходимо да бъде професионалният партньор на звездата. 

Танците, поставени върху парчета на Майкъл Джексън (Michael Jackson), беше една от най-трудните задачи за участниците, но въпреки това в неделя вечерта журито единодушно вдигаше и най-много десетки. Всички звезди под вещото ръководство на Венол Кинг бяха подготвили уникални хореографии.

Впечатляващ спектакъл ала Мулен Руж в ритъма на "Billy Jean" показаха дамите в шоуто. Всяка от тях успя да покаже своя натюрел и танцови умения, благодарение на интензивните тренировки през седмицата с Венол Кинг, през която: „само ушите ми нямаха мускулна треска”, споделила пред Вера Маринова една от звездните участнички.

В неделя вечерта зрителите видяха как хореографът на Кайли Миноуг, подготвяйки момчетата в шоуто за танца им на песента „Beat It”, възкликна: "Ако Майкъл Джeксън можеше да види това, щеше да се гордее с вас". И наистина тяхното изпълнение предизвика бурните овации и на публиката, и на журито.

Вера Маринова беше категорична: "Надминахте себе си и като актьори и като танцьори". Съдиите възнаградиха и Венол с четири десетки за отличната му работа.

Годжи и Павлина бяха преобразени до неузнаваемост за песента "Thriller". Много ефекти, грим и, разбира се, не на последно място танцови умения, видяха зрителите в тяхното изпълнение.

Етиен Леви пък представи Майкъл Джексън: „в най-чист вид от началото на вечерта”.

Шоуменът показа изключителна пластичност, на която могат да завидят много тийнейджъри.

Баладата "I Just Can’t Stop Loving You" Бианка Панова посвети на съпруга си, танцувайки безупречно и впечатляващо с нейния партньор Светослав Василев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички