Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври

Техно величието Марко Карола завърта в Ялта довечера


Техно величието Марко Карола завърта в Ялта довечера

6974

Организаторите на популярната серия партита BlameElevate, и столичният  клуб "Ялта"  добавят още едно интересно име към календара си за този месец.

Италианската легенда на електронната музика Марко Карола (Marco Carola) ще гостува в заведението довечера.
 
През последните години неговата музикална продукция му осигури място сред най-желаните световни диджеи и участия като хедлайнър на огромни фестивали за електронна музика - Time Warp, Sonar, Love Family Park, Global Gathering и Creamfields. Успоредно с това диджеят е чест гост в най-големите световни клубове - за по-малко от месец през изминалото лято успя да запише участия в Sankeys (Манчестър), Fabric (Лондон) и Amnesia (Ибиса), най-добрите три клуба в света според класацията Tор 100 Clubs на DJ Мag.

Успеха си италианецът дължи и на брилянтните резултати от съвместната си работа с артисти като Ричи Хоутин (Richie Hawtin) и Локо Дайс (Loco Dice) и продукцията, която издава за лейбълите MINUS, Desolat и Drumcode. Именно Хоутин, Локо Дайс и Марко са в основата на концепцията Party Animals - абсолютен хит в Ибиса това лято. Зад пулта в София преди и след сета на госта ще пуска резидентът на Blame и "Ялта" Любо Урсини (Lubo Ursini).

Организаторите подхождат новаторски към промоутирането на събитието, затова всеки гост ще има възможност да участва в анкета и да сподели музикалните си предпочитания, а след това да се сдобие с артикули с името на гостуващия диджей и неговия лейбъл.

На следващия ден (16 октомври), страстите на дансинга ще разпалят две достатъчно познати имена от родната сцена C-Fuision и DJ Dimo. Те ще са главните герои в новото месечно предложения на "Ялта" - Fan Тhe Flame.

C-Fusion е от онези хаус войни, с чийто усилия хаус звученето превзе територии, увеличавайки многократно феновете си. Основното му оръжие е умелото преплитане на гигантски техно басове, чувствен минимъл и енергични трайбъл забивки.

Над 12 години зад пулта и с над 20 парчета зад гърба си, разпространени в най-добрите дигитални магазини по целия свят, DJ Dimo успява да се наложи като един от най-креативните продуценти на електронна музика в страната.
Последното му EP "Not Impossible", което излезе през септември за Cloning Sound, вече получи подкрепата от имена като Дани Теналия (Danny Tenaglia), Carlo Lio, Dimas, Wally Lopez, Дейв Сиймън (Dave Seaman), Hermanez, Ismael Rivas, Eric Entrena и много други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички