Теодор Койчинов – без гадже, без план, но с ново видео


Теодор Койчинов – без гадже, без план, но с ново видео

5043

След първото си самостоятелно парче “Аз и ти/ Ти и аз и дуетното изпълнение с Невена Всеки път обиквам те”, Тео Койчинов представи съвсем нова продукция.

Сребърният финалист от първото БГ издание на "Мюзик Айдъл" е готов и с видеото към „Вече нямам план” – композиция на Марио Балтаджиев по текст на Гери Турийска.

На режисьорския стол на „Вече нямам план” е носителят на наградата за БГ Клип от Годишните музикални награди на "БГ Радио" Васил Стефанов („Именно ти” на Графа и Нора, „Baby” на Остава).

В сюжета Теодор освен мъжки чар, показва и нови танцувални способности под хореографията на Петя Димитрова от студио "Dance Zone". На лента е запечатан и един съвсем истински...Елвис Пресли! Стайлингът е на Мина Кайе.

Песента е посветена на началото, предстоящо на певеца след болезнената раздяла с дългогодишната муи приятелка.

„Вече нямам план да търся любовта, но съм сигурен, че рано или късно пак ще я намеря! Парчето е свеж летен микс от латино ритми и поп, забавлявайте се, защото всеки миг е ценен! От много планове само боли глава”, казва изпълнителят.

Част от феновете (и фенките!) на Тео в страната вече имаха шанс да чуят парчето на живо по време на националната обиколка на айдълите в предизборната кампания.

Вокалистът скоро ще представи „Вече нямам план” в различни клубове в София и по морето, а за съгражданите си от Стара Загора ще направи и концерт заедно с колежката си Нора през август.

Освен с нов песен, Тео ще посрещне лятото и с нова кола. А папараците могат само да дебнат кой ще се качи на предната седалка до певеца...

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички