Тити Папазов се усука около Тони в новия ѝ клип


Тити Папазов се усука около Тони в новия ѝ клип

5502

Дузина родни знаменитости участват в новия клип на Тони.

Сред тях са момчетата от група 032, Весела Бонева и Светльо, артистите от "Стерео стая" – Криста, Мона и B.O.Y.А.N., Явор Захариев (екс-Гравити Ко., във Фрий Уил Съсайъти понастоящем), танцьорът Раул Торес, Тити Папазов, кабаретната актриса Елена Костова и актьорите Гергана Плетньова и Георги Николов и други.

Тони е най-новото лице и посланик на добра воля на "И Аз мога". Тя и музикантите Краси Тодоров (D2), Росен Ватев и Радослав Славчев посветиха песента "How Long?" на инициативата за интегриране на деца с увреждания в обществото "I Can Too". Изпълнението вече получи адмирации от българската публика и даде заявки да се превърне в хит. Освен с модерно брит звучене, то плени и със социалната си насоченост, прозираща в текста.

„В света има много разруха и отчаяние. Всеки от нас трябва да вземе решение и след това да поеме лична отговорност, да внесе светлина в живота на другите. Този, който помага на другите, е като диамант, който подава ръка на други скъпоценни камъни да излязат от тъмнината и да светят наравно с другите”, разказва в песента си певицата.

Целта на парчето е да набере средства за актуалната цел на фондацията – построяване на център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Клипът към него ще е носителят и разпространителят на есемес номерата: 14 15 и тел.: 09005 14 15 - за набиране на средства.    

Кадрите бяха заснети в Склада – наистина уникално място, на 27 март, предоставено от собствениците безвъзмездно на "И Аз мога". Екипът, който го реализира, се включи абсолютно благотворително: режисьор - Васко Стефанов; оператор - Владимир Михайлов; Виктор Димчев ("Travel TV") – снимачна техника и екипа на сета; за грима се погрижи Слав – главен гримьор на марката "Max Factor", и Анна Андреева; стайлингът е дело на модния редактор на сп. "Мода"– Хубен Хубенов.

При масовата сцена в края на снимките фенове и подръжници на инициативата се снимаха с тениски "I Can Too" и пяха заедно с Тони в подкрепа на децата с увреждания.

Клипът ще е в ефир през май.

"И Аз мога" благодари за подкрепата на Склада, "FixMix", "Case".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички