Тома катастрофира на булевард Йерусалим в София


Тома катастрофира на булевард Йерусалим в София

4354

Тома катастрофира тази сутрин в София, минути преди да влезе за интервю в студиото на Радио FM+.

Екшънът се разигра под прозорците на медията, към която музикантът бързаше за разговор с Алекс и Момчил от сутрешното шоу Kofein!.

Гостуването обаче се отложи заради неприятния инцидент. Все пак Тома представи новия си сингъл "Сам на света" в предаването на Калина Стефанова. Парчето е с участието на Били Хлапето и е записано в студиото на Влади Ампов-Графа. Текстът е дело на Димо Стоянов от P.I.F.

Цялото интервю с Тома тук:
 
http://fmplus.net/news/music/2011-10-12/toma-katastrofira-na-natovareniia-bulevard-na-radio-fm.fm+

Режисьор на видеото "Сам на света" (виж клипа ТУК) е Васил Стефанов, който комбинира реални персонажи с анимирани образи сред мрачен приказен декор. Кадрите представвят и новия имидж на Тома, който наскоро се раздели с така популярната си дълга коса за сметка на къса нео пънк прическа. Вокалистът е все така роки, в кецове и небрежни ти-шърти от специалната рок серия на световната марка Converse, която се грижи за гардероба на звездата. 

Парчето "Сам на света" оглави класацията за най-продавана онлайн БГ песен в сайта на GloBul миналата седмица.

"Не мога да повярвам, че се случи, аз съм супердобър шофьор", коментира лекия пътен инцидент Тома. Произшествието станало по вина на музиканта в опитите му да паркира по натоварения булевард "Йерусалим" в сутрешния пиков час. Щетите не са сериозни, но изпълнителят се замисля дали да не смени колата си.

След участието си по Радио FM+ Тома си тръгна по-спокоен и развеселен към вкъщи, където го очаква актрисата Албена Михова, с която, по неговите думи, са много щастливи.

Рокаджията не предвижда издаването на нов албум засега, но обещава музикални изненади за Коледа.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички