Това чудо(вище), наречено Живот


Това чудо(вище), наречено Живот

2247

Моноспектакълът "Това чудо(вище), наречено Живот" е ново творческо превъплъщение на Диана Дафова.

Творбата ще бъде представена в столичния "Сити Марк" арт-център от 19.30 ч. на 23 ноември.
 
Искрено споделяне на необичайни лични преживявания въвежда аудиторията в общочовешки теми: коренът, вярата, знаците, свободата, пречистването, любовта и благословията. Да, животът е чудо, но понякога и чудовище, което не рядко ни подлага на изпитания. В спектакъла прозвучават най-емблематичните песни на Диана Дафова и разкази за тяхното възникване, "Аадия" ("Космос, Вселена"), селекционирана от НАСА за трансмисия в Космоса със совалката Колумбия, "Талиесин" ("Пречистване)", "Каризма", благословена от Папа Йоан Павел II и др. Моноспектакълът ни пренася в страни на три континента и е истинско пътешествие на духа, засягащо най-дълбоките чувства.

Преживяване, което провокира размисли, сълзи, разсява и отпуска, всичко, което не намираме в забързания свят навън и което ни дава смисъл и обогатява.

Аудиторията има възможност да се доближи до харизматичната личност на Диана Дафова, нейната неизчерпаема креативност и артистичност, човешката ѝ топлота и откровеност, позитивните ѝ нагласи и добронамереност, обаятелно присъствие на сцената.

Научно направени изследвания чрез различни методи доказаха многократно силния заряд на нейните композиции и лечебните и благотворни свойства на гласа ѝ, които аудиторията ще почуства.

Билети - ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички