Трамвай №5 И Кукери с порцеланова сватба на Златен кестен 2009


Трамвай №5 И Кукери с порцеланова сватба на Златен кестен 2009

6300

Солистката на Трамвай №5 Джина Иванова и китаристът на Кукери Иван Иванов-Джон отпразнуваха порцелановата си сватба в Петрич по време на шлагерния фестивал „Златен кестен" 2009. Музикантите събраха приятели и колеги на тежка софра в елитна механа в южния град, за да почерпят с отбрани питиета и мезета за 20-годишния си брак.

Купонът се заформи след рецитала, който Джина Иванова изнесе след края на първата конкурсна вечер. На сцената в читалище „Братя Миладинови” вокалистката  представи песните от дебютния си солов албум „Тя”, както и някои от най-популярните парчета от времето на Трамвай №5.

За да отбележат подобаващо порцелановата сватба, Джина качи на сцената и Джон, с когото изпълниха емблематичния хит на КукериОтвори ми”, което бе посрещнато с бурни овации от публиката.

В програмата се включи и дъщерята на музикалното семейство – красивата блондинка Мартина Иванова, която показа, че е наследила таланта на родителите си с две самостоятелни парчета. Младата певица помогна на майка си при изпяването на вокалните партии в многогласните песни на Трамвай №5.

След края на концерта фестивалното жури уважи празника на Джина и Джон с присъствието си на тяхното парти.

Председателят на оценяващата комисия Орлин Горанов и композиторите Тончо Русев, Александър Бръзицов, Захари Георгиев и Светослав Лобошки се разписаха с тостове с уиски, водка, бяло и червено вино за порцелановата сватба.

Сред гостите бяха още шефът на „Музика и забава” в БНТ Любен Кънчев със съпругата си Лили Вучкова – главен редактор на списание „Диети и красота”, бизнесменът Живко Караделиев, който подпомага финансово фестивала и домакинът на „Златен кестен" 2009 Добринка Бацарова – собственичка на 4-звездния спа хотел „Бац”, която дава Голямата награда в конкурса за песен – 1 седмица почивка в най-луксозния комплес в Петрич.

В заведението имаше и жива музика, която не спираше да поздравява порцелановите сватбари Джина и Джон, но със специално уважение беше удостоен  маестро Тончо Русев.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички