Три дами ще заведат приятел на концерта на Рики Е Повери


Три дами ще заведат приятел на концерта на Рики Е Повери

4646

Диана Славова, Бистра Начева и Лора Цветкова са тримата печеливши от последната игра на "MySound.bg" и продуцентска компания "Art BG".

Те ще могат да заведат по един свой приятел на концерта на Рики Е Повери, който ще се състои на 12 май в зала 1 на НДК.

Междувременно, организаторите на събитието съобщиха, че канят всички почитатели на популярните артисти да ги посрещнат на аерогара София в 18:00 ч. на втори терминал.

Оттам те ще бъдат откарани с луксозни автомобили до зала "Фестивална", където ще се срещнат с талантите от "Мюзик Айдъл" 3. Засега остава изненада кой от айдълите ще изпълни един от най-големите хитове на триото от Генуа, с което ще се бори за симпатиите на публиката и място на финала.

След емоциите в най-гледаното риалити шоу, Анджела Брамбати, Анджело Сотджу и Франко Гатти ще опитат традиционни български ястия в ресторант "При Яфата" и ще се приберат в парк хотел „Витоша“ за заслужена почивка. Там за тях и екипа им са предвидени две нощувки в 4-те специални ВИП студия, предназначени само за супер високопоставени гости.

В деня на концерта, артистите държат в гримьорните им да има задължително достатъчни количества минерална вода, пресни плодове и зеленчуци, както и домашни дребни сладки за енергия. Доброто настроение ще поддържат с висококачествени български вина, чиито достойнства са оценили още при предишната си визита у нас.

Ако им остане време, Рики Е Повери са пожелали да се разходят по т.нар. “жълти павета“ и да  разгледат криптата на храм-паметник „Свети Александър Невски“.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички