Тридневен фестивал събира български звезди от различни музикални стилове в Кюстендил между 15 и 17 юли


Тридневен фестивал събира български звезди от различни музикални стилове в Кюстендил между 15 и 17 юли

1845

След успешното първо издание през 2021 г., Хисарлъка Experience представя следващото си събитие, което ще превърне Кюстендил във фестивалния град на Югозападна България.  

Античната крепост "Хисарлъка" ще бъде място, пълно с музика, изкуство, детски забавления, вкусна храна и страхотни майсторски напитки от 15 до 17 юли.

Във второто издание на фестивала участват едни от най-добрите български музиканти. На сцената на крепостта ще се качат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Оратница, No More Many More, Иван Шопов с триото Trigaida, Dead Man’s Hat и Paraplanner. За доброто настроение през деня ще се погрижат диджеите Momo, Funktool и Mitachi.

Хисарлъка Experience е фестивал на преживяванията, който предлага на своите гости куп активности. В рамките на 3 дни ще има организирани майсторски класове, приключенски игри с награди за деца. Зоната за отдих в бохемски стил ще предразположи всички да прекарат спокойни и забавни дни сред природата, уверяват организаторите Collective Crew.

Посетителите ще могат да се докоснат до изкуството на български артисти на Handmade Вazar. Местни художници ще представят своите творения, а всеки ще може да остави своят почерк в историята на Хисарлъка Experience.

Фестивалът е със свободен достъп и се осъществява с подкрепата на община Кюстендил.

Домакин е Сдружение по туризъм град Кюстендил.

Още - ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички