Трики хедлайнър на Park Live Fest!


Трики хедлайнър на Park Live Fest!

9053

Трики (Tricky) се присъединява към музикалните звезди, които ще пристигнат в България за първото издание на уникалния по рода си фестивал на открито - "Park Live".

След незабравимия концерт на ексцентричната Рошийн Мърфи в София, ирландското уиски "Bushmills" и независимият лейбъл "Cotton Records" продължават съвместната си работа. Те ще зарадват ценителите на качествената музика с култовия Трики.
    
Българските фенове ще могат да видят и чуят Ейдриън Таус, или по-добре известен на музикалните ценители като Трики, в пълния му блясък, след като миналата година излезе последния му албум "Knowle West Boy".

В него той за пореден път доказва класа, създавайки неповторимата мрачна, дълбока и задушевна атмсфера, но с изключително интелигентна музика. Песните му  включват уникални гост вокалисти от Ямайка, Мароко, Исландия и Обединеното Кралство, пеещи от рок и реге до поп и психаделия, наситена с неподправена сурова енергия и провокативни текстове.
    
Припомняме, че на "Park Live Fest" ще се изявят още Future Sound of London, Crazy P и още много други.
    
Подробна информация за всички гости, новини около организацията на фестивала, както и цялата програма на фестивала могат да се намерят на стартиралия вече сайт  www.parklivefest.com, както и на www.bushmills-bg.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички