Турчин олекна с 26 бона за Мадона


Турчин олекна с 26 бона за Мадона

4429

Турчин, дошъл у нас да гледа на живо Мадона (Madonna), стана пишман след концерта й. Шоуто му излезе цели 26 000 лева, макар че най-скъпите билети за изявата на поп кралицата бяха по 300 лв..

Точно преди да премине Капитан Андреево обратно след концерта, комшията бил спрян на границата. Оказало се, че дължи данъци в размер на въпросните 26 000 лв. у нас. По искане на публичен изпълнител на НАП-Търговище още миналата година му е била наложена и административна мярка „забрана за напускане на страната", разкри вестник „Монитор”.

Преди година-две гражданинът на югоизточната ни съседка, чието име данъчните запазиха в тайна, развивал бизнес в района на Търговище. Натрупал данъчни задължения и се върнал в родината си, без да плати нужните суми. Всички опити да бъде открит за доброволно изпълнение останали неуспешни, затова публичен изпълнител на НАП-Търговище поискал налагането на административната мярка. За да напусне сега страната, фенът на Мадона трябва да изплати цялото си задължение, възлизащо на 26 000 лв. корпоративен данък.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички